Apple isi deschide unul dintre cele mai frumoase magazine in Turcia (Video)

0
855
Apple Store Istanbul - iTutorial.ro
Apple Store Istanbul

Dupa multe luni de planificari si negocieri, si dupa un proces de constructie care a durat destul timp, Apple a deschis in sfarsit primul magazin din Europa de Est/Asia Mica in metropola Istanbul din Turcia. Avand o populatie de aproape 14 milioane de locuitori, carora li se alatura milioane de turisti anual, Istanbul este orasul perfect pentru un magazin oficial al Apple, motiv pentru care compania din Cupertino a ales sa construiasca aici unul dintre cele mai frumoase magazine ale sale.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NuwRv6vaYNU]

Apple Store din Istanbul este situat in centrul comercial Zorlu care, la fel ca si noul magazin Apple, are un design futurist. Magazinul Apple are peste 1.850 de metri patrati si, la fel ca toate magazinele importante ale Apple, este situat la subteran, avand la suprateran numai pereti de sticla si logoul. Totusi magazinul acesta este diferit la exterior de alte Apple Store celebre, cum ar fi cel din New York de pe 5th Avenue, avand un design cubic cu patru pereti facuti din patru bucati de sticla si un tavan din sticla mata de culoare alba in centrul caruia este pozitionat falosul logo Apple. Apple se lauda ca acest magazin foloseste mai multa sticla decat orcare alt magazin Apple construit inainte si ca materialul este o sticla speciala care beneficiaza de pe urma luminii solare care se cade in inima mallului turc.

La deschiderea magazinului nu a participat Tim Cook, directorul executiv al Apple, si nici presedintele turc, Abdullah Gül, cei doi purtand multe negocieri inainte ca Apple sa faca aceasta mutare. La fel ca si in cazul altor deschideri, primii 4.500 de clienti care au intrat pe usile magazinului au primit cutii cu tricouri speciale. Magazinul Apple din Turcia este al 424-lea magazin al companiei din lume.Tim cook istambulk

- Reclamă -