Versiunea 2.1.0 a Real Racing 3 a fost lansata in App Store

0
970

Real Racing 3

Real Racing 3 este in continuare unul dintre cele mai bune jocuri de tip curse cu masini pe care orice posesor de iPhone si iPad il poate descarca pe propriul dispozitiv, iar actualizarea publicata de Electronic Arts in cursul noptii trecute vine sa consolideze aceasta pozitie a jocului. Versiunea 2.1.0 aduce cateva functionalitati pe care toti utilizatorii isi doresc sa le incerce si de care se vor bucura cu siguranta. Mai multe detalii dupa reclama…

Real Racing 3

Pentru inceput jocul ofera posibilitatea de a ne personaliza masinile cumparate in joc, la dispozitia noastra fiind noi jante, diferite stickere care pot fi aplicate peste caroserie si colorate dupa cum dorim, precum si optiunea de a modifica garda la sol. O alta noutate importanta este suportul adus pentru controlere, cei care au instalat iOS 7 pe dispozitive si un controler Made for iPhone, vor putea sa se bucure de experienta traditionala de controlare a masinilor. Real Racing 3 ne aduce si cele mai noi si populare modele de Aston Martin, DB9, V12 Vantage S si Vanquish, aduce posibilitatea de a captura orice moment dintr-o cursa, adauga filtre peste imagini si partaja cu usurinta. La final, jocul aduce „All Star Vendetta Series” si rasplata cu aur virtual pentru atingerea unor obiective.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.1 a aplicatiei Real Racing 3, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Real Racing 3 pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum
- Reclamă -