Versiunea 1.3.3 a FIFA 14 a fost lansata in App Store – iata ce noutati aduce

0
421

FIFA este una dintre cele mai cunoscute serii de jocuri disponibila atat pe computer si console, cat si pe dispozitivele mobile. Cel mai recent titlu al seriei, FIFA 14 a fost lansat toamna trecuta in App Store si aducea numeroase functionalitati noi menite sa faca experienta de utilizare mai reala, jocul devenind astfel intr-un scurt timp extrem de popular. Desigur, la popularitatea jocului a contribuit intr-o mare masura si disponibilitatea lui gratuita in App Store, acesta fiind primul titlu al seriei celor de la EA Sports care este oferit gratuit.

FIFA 14

Din pacate in ultimul timp cei de la Electronic Arts nu au mai oferit actualizari pentru acest joc, prima actualizare din acest an venind abia in cursul noptii trecute. Chiar daca numarul versiunii, 1.3.3, nu tradeaza un numar mare de noutati, in realitate jocul aduce noi functionalitati importante pentru fanii fotbalului. Pentru inceput jocul permite crearea Ultimate Team ca si jucator anonim, ceea ce inseamna ca autentificarea pe Origin nu mai este necesara pentru a utiliza celebra functionalitate a FIFA 14. Mai mult decat atat, jocul aduce un mod mai simplu de a-ti partaja meciurile pe Facebook si este tradus acum si in limba turca. Cei de la EA Sports mai mentioneaza in descrierea facuta noii versiuni ca ea actualizeaza sistemul de control tactil al jocului, acesta incluzand acum mecanica „atinge pentru a misca”, un mod unificat pentru miscare si alergatul repede si imbunatateste reactia defensiva a jucatorilor, precum si butoanele speciale pentru defensiva.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.3.3 a aplicatiei FIFA 14, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -