Jocul oficial al serialului Urzeala tronurilor este disponibil pe iPad

0
463

Urzeala tronurilor

Serialul Urzeala tronurilor (Game of Thrones) difuzat pe HBO s-a bucurat de un succes extrem de important, prezentand o poveste epica despre tradare si nobilimea de pe taramul fictiv Westeros unde pofta de putere este neincetata. Cei de la HBO au pregatit acum o surpriza importanta pentru fanii seralului care detin tablete iPad.

Disponibil gratuit in App StoreGame of Thrones Ascent a ajuns chiar la timp pe iPad inaintea debutului celui de-al patrulea sezon al serialului, jocul respectand povestea filmului si oferindu-ne posibilitatea de a intra in pielea personajelor cunoscute din film pentru a ne lupta sa ajungem la conducerea tinutului. Versiunea pentru iPad ofera cateva imbunatatiri fata de versiunile pentru web si Facebook (care au strans pana acum 2,5 milioane de jucatori), aducand elemente grafice la calitatea Retina, suport pentru Game Center si iOS 7, precum si mii de misiuni de cautare pornind de la povestea cartii, continutul disponibil in joc urmand a fi actualizat regulat in fiecare luni, pentru a include noi misiuni pe baza povestii episodului urmarit.

Noul titlu pentru iPad promite jucatorilor sa ii duca in atmosfera tinutului Westeros, unde vor putea participa la numeroase misiuni, alatura provocarilor Aliantei, face pacturi, acorduri diplomatice, mariaje si logodne pentru a castiga reputatia lui sau a ei si nu numai.

Jocul Game of Thrones Ascent este disponibil acum in App Store sub forma unei aplicatii create special pentru ecranul mare al iPad si nu poate fi instalat pe iPhone sau iPod touch. Dimensiunea jocului este de 94,4 MB si poate fi instalat pe dispozitivele care ruleaza iOS 6 sau o versiune ulterioara.

  • Game of Thrones Ascent pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum
- Reclamă -