GarageBand 10.0.2 pentru OS X – actualizare este disponibila in App Store

0
338

GarageBand este aplicatia creata de catre Apple si inclusa in suita de programe iLife, oferind tuturor posesorilor de Mac sau iOS posibilitatea de a crea muzica sau de a edita melodii. Aplicatia folosita destul de mult de profesionistii din industria muzicala a primit in cursul acestei seri o noua actualizare, care vine sa aduca o serie de imbunatatiri si corecturi versiunii 10 lansata de compania Apple in toamna trecuta.

OS X GarageBand

GarageBand 10.0.2 adauga optiunea de a exporta melodii ca si MP3, contine multiple imbunatatiri pentru Accesibilitate  si aduce trei noi tobosari impreuna cu seturi de tobe din genurile muzicale rock, R&B si compozitor. Impreuna cu aceste noutati, noua versiune a GarageBand imbunatateste stabilitatea si adreseaza cateva probleme minore. La final trebuie mentionat ca noutatile legate de tobosari si de tobe sunt accesibile numai pentru cei care achizitioneaza o cumparatura din aplicatie in valoare de peste 4 euro, ce aduce numeroase pachete cu instrumente si optiuni.

Versiunea 10 a GarageBand a fost introdusa odata cu lansarea OS X Mavericks, la sfarsitul anului trecute, iar pe langa noutatile demne de o actualizare majora, Apple a decis sa o ofere gratuit tuturor posesorilor de Mac-uri si dispozitive cu iOS, restul aplicatiilor din suita iLife fiind oferite gratuit numai celor care isi achizitioneaza un Mac sau iPhone/iPad nou. Chiar daca aplicatia este disponibila gratuit, ea ofera acum un singur pachet ce poate fi cumparat de utilizatorii care sunt interesati de si mai multe optiuni si instrumente.

- Reclamă -