Cum sa activezi afisarea formelor butoanelor in iOS 7.1 pe iPhone si iPad – Tutorial

Navigheaza mai rapid pe iPhone si iPad in iOS 7.1

0
2187

Foarte multi utilizatori au acuzat compania Apple odata cu lansarea iOS 7 deoarece butoanele nu aveau o forma care sa le evidentieze si sa atraga atentia asupra lor. Intr-adevar afisarea numai a unor texte, eventual, cu sageti nu a fost o metoda prea buna deoarece navigarea in interiorul sistemului de operare a fost ingreunata automat, iar butoanele care trebuiesc atinse mai dificil de tintit. In cazul in care ai facut actualizarea la iOS 7.1, atunci trebuie sa stii ca Apple iti pune la dispozitie o configurarea noua ce face mult mai simpla localizarea butoanelor.

Asadar, daca vrei sa localizezi mult mai rapid butoanele afisate in aplicatiile preinstalate pe iPhone, iPad sau iPod touch, atunci va trebui sa faci o mica modificare a configurarilor de Accesibilitate.

Cum sa activezi formele butoanelor in iOS 7.1

  1. Deschide aplicatia Configurari de pe ecranul de pornire al dispozitivului cu iOS 7.1;Home screen ios 7 iPhone ecran principal
  2. Atinge General;Configurari General 7.1
  3. In pagina deschisa atinge butonul Accesibilitate;General sus
  4. In sectiunea Vedere, atinge butonul din dreptul optiunii Forme butoane pentru a-l comuta pe I (verde).IMG_3025

Imediat dupa ce a fost comutat acest buton veti vedea ca butonul General a primit o forma in bara de meniu din partea de sus a ecranului, iar acelasi lucru se intampla si cu majoritatea butoanelor de navigare din aplicatiile preinstalate. Mai mult decat atat, chiar daca nu vor fi evidentiate toate butoanele (sunt evidentiate numai cele pentru navigare si editare), anumite butoane vor fi subliniate pentru a iesi mai mult in evidenta, acest lucru intamplandu-se, de exemplu, in aplicatia Muzica.Muzica redare

Noua optiune este buna nu doar pentru utilizatorii noi de iPhone si iPad, ci si pentru cei mai experimentati care navigheaza mult. Din fericire modul in care sunt afisate sau subliniate butoanele in iOS 7.1 nu distrage prea mult atentia de la continut asa ca veti putea folosi cu incredere optiunea.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina.

- Reclamă -