Apple a lansat versiunea 4.2 a aplicatiei Remote pentru iPhone si iPad

0
596

IMG_3006

Aceasta zi este una incarcata de actualizari pentru toti posesorii de dispozitive cu iOS si nu numai. Ceva mai devreme compania Apple a lansat iOS 7.1 pentru toti posesorii de iPhone, iPad si iPod touch, precum si o actualizare importanta a software-ului pentru Apple TV. Impreuna cu aceste doua actualizari Apple a publicat in App Store o actualizare destul de importanta pentru aplicatia Remote. Versiunea 4.2 a aplicatiei aduce utilizatorilor care au instalata aceasta aplicatie posibilitatea de a controla iTunes Radio pe Apple TV si implementeaza optiunea de cautare a filmelor si emisiunilor TV cumparate direct din aplicatie si redarea lor pe televizor prin intermediul Apple TV. La final, compania Apple mentioneaza ca aplicatia Remote include multiple corecturi de probleme si imbunatatiri ale stabilitatii.

Aplicatia Remote a fost creata de catre Apple pentru cei care detin dispozitive cu iOS in ideea de a le oferi posibilitatea de a controla de la distanta dispozitivele Apple TV, fiind un foarte bun inlocuitor al telecomenzii fizice care vine la pachet cu micul dispozitiv. De asemenea, aplicatia permite utilizatorilor sa controleze bibliotecile iTunes de pe computer, alegand muzica, podcasturile, filmele, etc. care sa fie redate, la ce volum sa fie redate si nu numai. Actualizarea la versiunea 4.2 a Remote este recomandata tuturor utilizatorilor.

Pentru a face actualizarea la versiunea 4.2 a aplicatiei Remote, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -