Apple a lansat OS X 10.9.3 beta 3 pentru angajati impreuna cu o prima versiune beta a iTunes 11.1.6

0
237

In cursul acestei seri compania Apple a trimis catre angajatii sai o noua versiune beta a OS X 10.9.3, care vine la aproximativ o saptamana distanta de ultima versiune beta ce poate fi descarcata de catre dezvoltatorii de aplicatii. Cea de-a treia versiune beta a OS X 10.9.3 are build-ul cu numarul 13D19, fiind cu numai doua build-uri mai noua decat versiunea beta precedenta (13D17). Partea interesanta este ca noua versiune beta a sistemului de operare pentru Mac-uri este disponibila numai pentru angajatii companiei Apple, ea nefiind listata inca pe portalul dedicat dezvoltatorilor de aplicatii. OS X 10.9.3 beta 3 nu include modificari importante fata de ultima versiune beta, in cazul careia era solicitata testarea driverelor placii grafice si audio. In cazul noii versiuni beta a OS X 10.9.3 nu sunt cunoscute inca sistemele pe care angajatii Apple trebuie sa isi axeze testele.itunes-osx-pre-release

Impreuna cu noua versiune beta a OS X 10.9.3, compania Apple a trimis angajatilor versiunea 11.1.6 a iTunes, care include cateva rezolvari de probleme legate de compatibilitatea cu OS X 10.9.3 si nu numai. Compania Apple mentioneaza ca noua versiune a software-ului dedicat continutului audio si video, precum si administrarii dispozitivelor, restaureaza posibilitatea de a sincroniza contactele si calendarele pe iPhone, iPad sau iPod touch de pe Mac-urile care ruleaza cea mai noua versiune a sistemului de operare. Aceasta caracteristica lipseste din iTunes inca de la lansarea OS X Mavericks, iar compania Apple nu s-a prea grabit sa o reintroduca desi utilizatorii i-au cerut in numar mare.

Deocamdata dezvoltatorii de aplicatii nu pot instala pe propriile Mac-uri cele doua actualizari software, intrucat ele sunt destinate dezvoltatorilor de aplicatii. Pana acum s-a descoperit ca OS X 10.9.3 include o importanta noutate legata de suportul pentru ecranele 4K.

- Reclamă -