Apple ar putea lansa in curand doua noi modele de iPad

0
400

iPad Air iPad mini

In cursul acestei seri compania Apple a lansat iOS 7.1 pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod touch, noua versiune aducand noutati importante si, cel mai notabil, imbunatatiri semnificative ale performantelor tuturor dispozitivelor. iOS 7.1 nu doar ca este compatibil cu toate dispozitivele care pot instala iOS 7, dar aduce compatibilitate cu doua noi modele de iPad, care nu sunt inca prezente pe piata. Blogul 9to5Mac a descoperit ca lista cu dispozitive a Apple s-a marit cu doua noi modele de iPad care au build-uri cu numerele iPad 4.3, respectiv iPad 4.6, iar ele nu au fost anuntate inca de catre compania din Cupertino. Mai multe detalii dupa reclama…

iOS 7.1 iPad noi

Deocamdata nimeni nu stie cand va lansa compania Apple noile modele, dar build-urile acestora si diferenta mica fata de modelele deja existente ne sugereaza o actualizare minora. De exemplu, iPad Air este disponibil in doua noi versiuni, iPad 4,1 si iPad 4,2, iar iPad mini cu ecran Retina tot in doua versiuni care au identificatorii 4,4 si 4,5. Compania Apple obisnuieste sa lanseze din cand in cand actualizari ale produselor sale care includ componente fie imbunatatite, fie mai eficiente, iar in aceste cazuri nici macar nu face un anunt. Noile build-uri ne indica faptul ca viitoarele modele de iPad Air, respectiv iPad mini nu vor aduce noutati prea importante si ar putea sa fie comercializate special in anumite tari de pe glob.

Punerea in vanzare a noilor iPad-uri s-ar putea sa fie facuta fara vreun anunt de catre Apple, dar nu este exclus ca ele sa aduca mici noutati fata de modelele actuale. De cateva luni exista informatii conform carora Apple ar putea lansa viitoarea generatie de Apple TV in aceasta primavara, iar prezentarea a doua noi modele de iPad nu ne-ar surprinde in aceste conditii. In primavara anului 2012 compania Apple lansa iPad 3 impreuna cu a treia generatie de Apple TV, dar de atunci a renuntat sa mai lanseze noi modele de iPad primavara.

- Reclamă -