Apple a lansat versiunea 6.1 a software-ului pentru Apple TV

0
342

Apple TV 6.1

In cursul acestei seri compania Apple a publicat in sfarsit versiunea finala a iOS 7.1, toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod touch putand sa o instaleze pe terminalele lor. Chiar daca aceasta actualizare a mutat atentia tuturor la ea, compania Apple a mai publicat si o actualizare importanta a software-ului pentru Apple TV. Versiunea 6.1 a software-ului instalat pe micul se afla in perioada de testare de cateva luni, compania din Cupertino publicand noi versiuni beta pentru acesta odata cu lansarea noilor versiuni beta ale iOS 7.1. Ei bine, incepand de astazi, toti cei care detin un Apple TV ce poate face actualizarea la versiunea 6.0 a software-ului (Apple TV generatia a 2-a si Apple TV generatia a 3-a) vor putea sa instaleze noua versiune prin intermediul sistemului Actualizare software situat in interiorul aplicatiei Configurari.

Utilizatorii Apple TV care descarca noua versiune se vor putea bucura de o functie ceruta de mult timp; ascunderea pictogramelor canalelor pe care nu doresc sa le afiseze pe ecranul principal fara a fi nevoiti sa acceseze meniul Restrictii.Apple TV 6.1 Pe Apple TV este disponibil de ceva timp functia de aranjare a pictogramelor pe ecranul principal, dar utilizatorii isi doreau de mult timp sa poata elimina din acest ecran canalele care nu ii intereseaza cu scopul de a ramane atenti la cele mai importante. Apple a adaugat in ultimele luni numeroase canale pe Apple TV si, in mod cert, nu toate sunt pe placul fiecarui utilizator. Un tutorial pentru aranjarea sau eliminarea canalelor de pe ecranul principal al Apple TV va fi publicat in curand.

Versiunea 6.1 a software-ului pentru Apple TV mai aduce si imbunatatiri ale performantelor impreuna cu numeroase corecturi de probleme fiind recomandata actualizarea. Impreuna cu noua actualizare software, utilizatorii de Apple TV si dispozitive cu iOS mai au accesul si la o noua versiune a aplicatiei Remote, care include noi optiuni de control pentru micul dispozitiv. Ultima actualizare importanta pe care Apple a publicat-o pentru software-ul Apple TV a fost lansata in urma cu sase luni si includea cateva functionalitati importante.

- Reclamă -