Iata posibila data a lansarii iOS 7.1 si ce surpriza ar putea aduce

0
388

iPhone 5s ios7.1

iOS 7.1 este versiunea iOS pe care orice posesor de iPhone, iPad sau iPod touch, care a instalat iOS 7, o asteapta cu nerabdare datorita imbunatatirilor semnificative ale performantelor dispozitivelor. Doua zvonuri aparute pana acum confirmau lansarea publica a iOS 7 in luna martie a acestui an, dupa o perioada lunga de testare care a inceput in luna noiembrie si a insumat cinci versiuni beta, pana acum. Blogul AppleInsider vine sa reitereze aceste informatii cu privire la data lansarii iOS 7.1, dar si cu o posibila noutate importanta pe care ar putea sa o aduca noua versiune iOS.

Citand o sursa „neverificata”, blogul ne indica faptul ca iOS 7.1 va fi lansat in jurul datei de 15 martie. Avand in vedere ca 15 martie cade intr-o zi de sambata, imi este foarte greu sa cred ca aceasta va fi ziua lansarii, dar este posibil ca in lunea sau martea imediat urmatoare acestei date, Apple sa publice iOS 7.1, iar noi toti sa il putem descarca pe dispozitivele compatibile. Cu toate acestea, informatia confirma celelalte zvonuri si pare a fi credibila.

Pe langa data lansarii, sursa neverificata sugereaza ca iOS 7.1 va aduce noi optiuni pentru sistemul de administrare a dispozitivelor mobile (MDM – Mobile Device Management), menite sa permita organizatiilor educationale sau corporatiilor sa administreze mai bine un numar mare de dispozitive. iOS 7.1 ar putea aduce anumite metode de prevenire a ocolirii restrictiilor impuse de institutiile care detin dispozitivele si aici vorbim in special de scoli. Practic, utilizatorilor carora le este inmanat un dispozitiv cu iOS 7.1 intr-un anumit scop nu vor mai putea modifica anumite configurari, iar administratorul va putea gospodari mai bine toate produsele oferite in custodie.

Chiar daca acest zvon este sau nu corect, iOS 7.1 va putea fi descarcat abia in luna martie, iar pana la ziua lansarii mai avem aproape o luna de zile de asteptari.

 

Sursa: AppleInsider
- Reclamă -