iPhone a fost lansat in reteaua China Mobile. Tim Cook ofera autografe primilor clienti si discuta despre viitoarele produse Apple

0
791

Tim Cook

Asa cum a fost planificat inca de anul trecut, China Mobile, cel mai mare operator de telefonie mobila din China si din intreaga lume, avand un portofoliu de peste 763 de milioane de abonati, a inceput astazi vanzarile de iPhone. Dupa aproximativ 6 ani de negocieri purtate intens intre presedintii Apple si China Mobile, compania din Cupertino, precum si operatorul chinez in egala masura, au reusit sa obtina contractul mult ravnit si sa ofere acces la iPhone unor sute de milioane de oameni.

Dat fiind faptul ca acesta este un eveniment extrem de important, el nu putea sa treaca fara o scurta conferinta media desfasurata in cadrul unui magazin Apple din Beijing. La eveniment  au participat si Tim Cook, CEO-ul companiei Apple, precum si presedintele China Mobile, Xi Guohua, care au oferit autografe pe cutiile primelor iPhone-uri vandute in magazinul respectiv. Cook nu a ezitat sa mai spuna cateva cuvinte prin care sa exprime bucuria companiei Apple de a putea oferi utilizatorilor „cea mai buna experienta de utilizare din lume”, parteneriatul cu China Mobile ajutandu-i pe americani sa isi atinga acest obiectiv.iPhone 5s Tim Cook autograf

La fel ca si in cazul oricarui eveniment media obisnuit, in care jurnalistilor le este permis sa puna intrebari, Cook a fost intrebat daca Apple lucreaza la un iPhone cu ecran mai mare. Raspunsul clasic si deja stereotipic oferit de CEO-ul companiei Apple a fost „Noi nu discutam despre lansari viitoare. Avem in lucru produse grozave pe care dorim sa le pastram in secret. In acest mod, va veti putea bucura mult mai mult atunci cand le veti vedea.” Ceea ce ne spune Tim Cook nu este deloc nou, nu trebuie sa ne facem iluzii, deoarece toate raspunsurile date de el cu privire la viitoarele produse Apple au dat nastere la zvonuri ce s-au dovedit in timp a fi eronate.

Mesajul postat pe Twitter de catre Tim Cook in urma evenimentului media din Beijing
Mesajul postat pe Twitter de catre Tim Cook in urma evenimentului media din Beijing

Numeroase zvonuri aparute pana acum ne indica faptul ca iPhone 6 va avea un ecran mai mare, nefiind cert pana in acest moment care ar putea fi dimensiunea ecranului viitorului iPhone.

 

Sursa: MacRumors

- Reclamă -