Facebook 6.9 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila in App Store

0
256

Populara aplicatie Facebook pentru iPhone si iPad a primit in cursul noptii trecute o noua actualizare destul de importanta care aduce doua noutati. Facebook 6.9 ne ofera, in sfarsit, posibilitatea de a alege postarile pe care dorim sa le vedem fluxul Noutati (News Feed), ceea ce inseamna ca toti utilizatorii vor putea extrem de simplu sa ascunda postarile unor prieteni sau pagini care pur si simplu nu sunt, de regula, interesante pentru ei. Noua functie este extrem de utila pentru toti utilizatorii si sunt convins ca fiecare dintre voi are in lista cu prieteni persoane a caror postari nu doresc sa mai fie afisate in fluxul Noutati, dar nici nu pot rupe prietenia. Aceasta functie este disponibila inclusiv si in varianta web a retelei sociale.Facebook 6.9

Impreuna cu functia de selectare a persoanelor a caror postari nu dorim sa le mai vizualizam in fluxul cu noutati, Facebook 6.9 aduce, pe iPhone, posibilitatea de a vedea toate clipurile video pe care le-am incarcat intr-un singur album.

Pentru a face actualizarea la versiunea 6.9 a aplicatiei Facebook, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -