Cum sa stergeti parolele salvate din Portchei iCloud pe iPhone si iPad in iOS 7 – Tutorial

Portchei iCloud este sistemul conceput de catre Apple special pentru aplicatiile Safari din iOS 7 si OS X Mavericks prin care permite utilizatorilor sa salveze parole si carduri de credit astfel incat sa nu mai fie nevoiti sa le retina sau introduca la nesfarsit pe diferite site-uri web. Una dintre partile mai putin bune ale unui sistem atat de usor de utilizat, cum este Portchei iCloud este aceea ca uneori puteti salva o parola pentru un cont de utilizator pentru care nu ati fi dorit. Desigur aceasta nu ar fi singura mica problema, salvarea parolei pentru un site web pe care nu il mai utilizati sau nu mai aveti nevoie ca parole respectiva sa fie salvata, ori au aparut anumite erori, iar Portchei iCloud nu mai functioneaza corect sunt alte probleme care v-ar putea face sa doriti sa stergeti si, eventual, sa salvati din nou parolele pentru conturile utilizator. Indiferent care ar fi motivele dvs., iOS 7 va permite sa stergeti parolele salvate pentru fiecare site web in parte, chiar daca configurarea nu este intr-atat de evidenta si usor de gasit.

Pentru a sterge datele de autentificare salvate pentru un site web in Portchei iCloud folosind un dispozitiv cu iOS 7, va trebui sa urmati pasii de mai jos:

  1. Deschideti aplicatia Configurari din ecranul de pornire al dispozitivului dvs. care ruleaza iOS 7 sau mai nou;Home screen ios 7 iPhone ecran principal
  2. Derulati in jos pana la butonul Safari si apasati pe el;iCloud configurari jos aplicatii native
  3. In pagina deschisa, apasati pe butonul Parole si auto-completare din sectiunea General;Safari general sus
  4. In noul ecran, apasati pe butonul Parole salvate;Parole si auto-completare activat
  5. Acum apasati pe butonul Editati situat in partea dreapta sus a paginii deschise;Safari parole
  6. Apasati pe fiecare dintre numele site-urilor web afisate si, implicit, pe datele de autentificare pe care doriti sa le eliminati din portchei;
  7. Dupa ce ati selectat toate datele de autentificare pe care doriti sa le eliminati, apasati pe butonul Stergeti din partea stanga sus a ecranului;Safari parole selectare
  8. Un meniu popup va cere sa confirmati dorinta de a elimina datele de autentificare, apasati din nou pe butonul Stergeti. Daca aveti un cod de blocare configurat pe iPhone sau iPad, vi se va cere sa il introduceti pentru a confirma stergerea.Safari parole stergere

Acum toate datele de autentificare alese au fost eliminate din serverele iCloud si nu vor mai fi auto-completate sau retinute in Portchei iCloud pe niciunul dintre dispozitivele dvs.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina.

Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

Sugestii de articole

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

21,058FaniÎmi place
8,531CititoriConectați-vă
372CititoriConectați-vă
92AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente articole

Apple Pay este acum disponibil pentru clienții BRD și Alpha Bank România

A trecut puțin peste un an de când Apple Pay este disponibil în România și folosit de posesorii de iPhone, Apple Watch, Mac și iPad pentru...

Cum instalez tvOS 14 public beta pe Apple TV – Tutorial

tvOS 14 public beta 1 a fost lansat pe 9 iulie și este prima versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV...

Cum instalez iOS 14 / iPadOS 14 public beta pe iPhone, iPad și iPod touch – Tutorial

După ce ne-a anunțat în mod repetat că va lansa în luna iulie primele versiuni public beta ale actualizărilor previzualizate la WWDC 2020, Apple...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.