Apple reintroduce iPhone 4 pe piata din India – iata ce preturi va avea

1
450

iphone_4 Apple

Saptamana trecuta aparuse o informatie pe internet conform careia Apple ar urma sa reintroduca pe piata din India terminalul iPhone 4. Da, la aproape 4 ani de cand dispozitivul a fost prezentat de catre Steve Jobs, Apple ia decizia de a continua vanzarea acestui model de iPhone, deocamdata, numai pe piata din India in ideea de a oferi consumatorilor o versiune mai accesibila a telefonului destul de popular in cea de-a doua tara din lume ca si numar de locuitori.

Apple a decis sa ofere iOS 7 si pentru terminalele iPhone 4, dar acest lucru nu inseamna ca iPhone-ul lansat in urma cu 4 ani se comporta exceptional in cea mai noua versiune a sistemului de operare, ci din contra. iPhone 4 are performantele unui telefon inteligent din urma cu 3-4 ani si cu toate acestea a ramas un telefon foarte popular. Pretul de vanzare in india al unui iPhone 4 cu 8GB stocare va fi de 23,000 rupii indiene (adica aproximativ 370 de dolari).

Apple ar fi luat aceasta decizie dupa ce iPhone 5s si iPhone 5c nu ar fi aratat succesul la care se asteptau oficialii companiei. Cu toate acestea, faptul ca doua dintre cele mai scumpe telefoane inteligente nu sunt populare intr-o tara in care populatia este destul de saraca nu este deloc surprinzator pentru nimeni. iPhone 4 a fost scos din vanzare in toata lumea odata cu lansarea iPhone 5s si iPhone 5c.

 

Sursa: The India Times

- Reclamă -