Apple a lansat iOS 7.0.5 pentru toti utilizatorii de iPhone 5s si iPhone 5c

0
455

In urma cu numai cateva minute, compania Apple a publicat o noua versiune a iOS pe care anumiti utilizatori o pot descarca. Mai exact este vorba de o actualizare de mentenanta a iOS 7, versiunea 7.0.5 a sistemului de operare fiind disponibila numai pentru utilizatorii iPhone 5s si iPhone 5c comercializate in anumite parti ale lumii. Asta inseamna ca, in cazul in care aveti un alt model de iPhone ori aveti un iPad sau iPod touch, nu veti putea descarca actualizarea. Conform companiei Apple, actualizarea corecteaza o problema cu provizionarea retelei pe anumite modelele de iPhone 5s si iPhone 5c comercializate in China.

Cu toate ca actualizarea este destinata iPhone 5s si iPhone 5c, numai anumite modele ale celor doua dispozitive o vor putea descarca. Conform detaliilor furnizate de Apple despre actualizare, numai modelele de iPhone 5s si iPhone 5c compatibile cu retelele din China vor putea descarca iOS 7.0.5 (modelele care au identificatorii iPhone 5,4 si iPhone 6,2), o parte din acestea fiind comercializate si in Europa si Asia. Mai exact, este vorba de modelele: A1457, A1528 si A1530 (iPhone 5s) si modelele A1507, A1526 si A1529 (iPhone 5c). Practic, in cazul in care ati achizitionat un iPhone 5s sau iPhone 5c din Romania printr-un magazin autorizat, ar trebui ca actualizarea sa fie disponibila si pentru iPhone-ul dvs. intrucat la noi in tara numai modelele A1457 (iPhone 5s) si A1507 (iPhone 5c) sunt compatibile cu retelele 4G ale operatorilor.img_2272

Pentru a face actualizarea la versiunea 7.0.5 a iOS va trebui sa accesati fie sistemul Actualizare software, fie sa conectati dispozitivul la computer si sa accesati iTunes (citeste mai multe despre cum poti face actualizarea la o versiune mai noua a iOS de pe iPhone si iPad – primii 9 pasi, in cazul in care aveti instalat deja iOS 7). Actualizarea are o dimensiune de numai 35,4 MB.

iOS 7.0.5 vine la mai bine de doua luni distanta de lansarea iOS 7.0.4, care includea repararea unei erori cu apelurile FaceTime pentru anumiti utilizatori. Apple testeaza in prezent iOS 7.1 impreuna cu dezvoltatorii de aplicatii, aceasta actualizare majora urmand a fi lansata abia peste cateva saptamani.

- Reclamă -