Apple anunta data la care vor prezenta rezultatele financiare pentru cel mai important trimestru fiscal al anului

- Publicitate -

Apple CEO Tim Cook Testifies At Senate Hearing On U.S. Tax Code peter oppenheimer

Trimestrial, compania Apple trimite un comunicat de presa prin care informeaza corect si complet investitorii si toate persoanele interesate de situatia financiara a companiei. Dupa publicarea rezultatelor, Apple organizeaza o conferinta transmisa audio in direct in care CEO-ul companiei, Tim Cook, si CFO-ul, Peter Oppenheimer, discuta cu jurnalistii despre viitorul Apple, spunandu-si impresiile despre succesul produselor lor si nu numai.

Luna aceasta, ca de obicei, Apple a anuntat organizarea conferintei dedicata rezultatelor financiare in cel mai important trimestru al oricarui an fiscal, trimestrul patru din 2013 in Romania sau primul trimestru al anului fiscal 2014 in Statele Unite. Conferinta va fi organizata luni, pe 28 ianuarie, incepand cu ora 0:00, ora Romaniei.Investor Apple Q1 2014

Chiar daca este notorie confidentialitatea la Apple, de regula Tim Cook ne da mici indicii cu privire la viitoarele produse ale Apple si, dat fiind faptul ca am intrat intr-un nou an, s-ar putea sa aflam cate ceva si despre produsele pe care Apple le va introduce in 2014.

Revenind la rezultatele financiare ale Apple pe ultimul trimestru fiscal al anului, atat analistii cat si compania din Cupertino se asteapta la noi rezultate record, incepand cu vanzarile de iPhone, unde s-ar putea inregistra o crestere semnificativa in compatratie cu anii anteriori si terminand cu profitul inregistrat de companie, care ar fi pe masura vanzarilor.

Conferinta dedicata anuntarii rezultatelor financiare are loc inaintea intalnirii anuale a actionarilor care va avea loc in sala de conferinte din cadrul sediului Apple din Cupertino si in cadrul careia se vor vota diferite subiecte propuse de investitori si companie.

Asadar, pe 28 ianuarie, ora 0:00 va asteptam pe iTutorial.ro pentru a afla ultimele noutati din cadrul conferintei si, cine stie, poate si cateva informatii legate de viitoarele produse ale companiei Apple.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.