Apple anunta data la care vor prezenta rezultatele financiare pentru cel mai important trimestru fiscal al anului

0
160

Apple CEO Tim Cook Testifies At Senate Hearing On U.S. Tax Code peter oppenheimer

Trimestrial, compania Apple trimite un comunicat de presa prin care informeaza corect si complet investitorii si toate persoanele interesate de situatia financiara a companiei. Dupa publicarea rezultatelor, Apple organizeaza o conferinta transmisa audio in direct in care CEO-ul companiei, Tim Cook, si CFO-ul, Peter Oppenheimer, discuta cu jurnalistii despre viitorul Apple, spunandu-si impresiile despre succesul produselor lor si nu numai.

Luna aceasta, ca de obicei, Apple a anuntat organizarea conferintei dedicata rezultatelor financiare in cel mai important trimestru al oricarui an fiscal, trimestrul patru din 2013 in Romania sau primul trimestru al anului fiscal 2014 in Statele Unite. Conferinta va fi organizata luni, pe 28 ianuarie, incepand cu ora 0:00, ora Romaniei.Investor Apple Q1 2014

Chiar daca este notorie confidentialitatea la Apple, de regula Tim Cook ne da mici indicii cu privire la viitoarele produse ale Apple si, dat fiind faptul ca am intrat intr-un nou an, s-ar putea sa aflam cate ceva si despre produsele pe care Apple le va introduce in 2014.

Revenind la rezultatele financiare ale Apple pe ultimul trimestru fiscal al anului, atat analistii cat si compania din Cupertino se asteapta la noi rezultate record, incepand cu vanzarile de iPhone, unde s-ar putea inregistra o crestere semnificativa in compatratie cu anii anteriori si terminand cu profitul inregistrat de companie, care ar fi pe masura vanzarilor.

Conferinta dedicata anuntarii rezultatelor financiare are loc inaintea intalnirii anuale a actionarilor care va avea loc in sala de conferinte din cadrul sediului Apple din Cupertino si in cadrul careia se vor vota diferite subiecte propuse de investitori si companie.

Asadar, pe 28 ianuarie, ora 0:00 va asteptam pe iTutorial.ro pentru a afla ultimele noutati din cadrul conferintei si, cine stie, poate si cateva informatii legate de viitoarele produse ale companiei Apple.

- Reclamă -