Yahoo Weather 1.5 este disponibil in App Store, aduce compatibilitate cu tabletele iPad

0
309

Yahoo Weather 1.5

Yahoo Weather este aplicatia pentru vreme lansata de catre compania Yahoo in App Store la jumatatea lunii aprilie. Inca de la inceput, creatia celor de la Yahoo s-a remarcat printr-un design inedit pentru o astfel de aplicatie, un lucru care i-a adus premiul Apple pentru design in 2013. Merita mentionat ca aplicatia Yahoo Weather a fost principala sursa de inspiratie a designerilor Apple atunci cand au conceput noua aplicatie Vremea din iOS 7. Defapt, Yahoo si Apple colaboreaza strans in dezvoltarea software-ului din dispozitivele iOS si nu numai, compania din Sunnyvale furnizand informatii pentru majoritatea aplicatiilor native din iOS si inlocuind astfel marele adversar al Apple, Google. Din pacate, nici Yahoo Weather si nici aplicatia Vremea nu au fost compatibile cu iPad, cel putin pana astazi. Nu, Apple nu a publicat nicio actualizare a iOS prin care sa introduca aplicatia meteo si pe iPad, un lucru pe care l-ar dori, cred, oricine detine tableta, dar Yahoo a publicat in App Store o versiune actualizata a aplicatiei lor meteo care face acest lucru.Yahoo Weather 1.5

Yahoo Weather 1.5 a fost lansata in App Store in cursul acestei zile si aduce, in primul rand, compatibilitate cu ecranul mare al tabletelor iPad. Designul care a castigat marele premiu Apple din 2013 este acum si pe iPad, toate informatiile si animatiile afisate pe ecranul iPhone-urilor fiind acum disponibile mai detaliat pe tabletele Apple. Impreuna cu introducerea aplicatiei si pe iPad, Yahoo a mai implementat o functie importanta, de data aceasta pentru ambele dispozitive: partajarea informatiilor meteo. Pe iPhone, oricine va putea sa trimita o captura de ecran cu vremea din locatia aleasa prin Mail, AirDrop, Mesaje, Facebook sau Twitter selectand optiunea Partajare din bara de meniu. Utilizatorii de iPad vor putea face acelasi lucru apasand pe butonul partajare situat in ecranul meteo sau in bara de meniu.

Yahoo Weather este disponibila de acum in App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad, conditia fiind ca aceste dispozitive sa aiba minimum iOS 7 instalat si 15,7 MB stocare disponibila.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.5 a aplicatiei Yahoo Weather, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Yahoo Weather pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum
- Reclamă -