WhatsApp Messenger pentru iPhone 2.11.5 a fost lansat in App Store, aduce multe noutati

0
3153

WhatsApp Messenger este una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie din lume, sute de milioane de utilizatori de smartphone-uri folosind-o zilnic pentru a trimite mesaje gratuite prietenilor. Totodata, WhatsApp este una dintre putinele aplicatii importante pentru iPhone care nu au fost actualizate pentru a-i fi aplicate modificarile de design impuse de iOS 7, cel putin pana astazi. In cursul diminetii aplicatia WhatsApp a primit versiunea 2.11.5, care desi are un identificator specific unei actualizari de mentenanta, aduce o sumedenie de noutati. Cel mai important, interfata utilizator si pictograma aplicatiei WhatsApp au fost retusate, fiind eliminate toate texturile si efectele de stralucire din versiunea anterioara. In schimb, aplicatia are acum o interfata mult mai simpla, cu diferite nuante de gri si alb ca si dominante, dar si cu efectele de transparenta introduse de Apple in noul iOS 7.

WhatsApp Messenger 2.11.5Separat de modificarea interfetei utilizator, cei de la WhatsApp au mai implementat in celebra aplicatie liste de difuzari care ne permit sa comunicam cu prietenii, colegii de clasa sau de serviciu trimitand mesaje catre mai multe persoane in acelasi timp. Listele Difuzari sunt diferite fata de conversatiile in grup prin simplul fapt ca mesajele vor fi trimise catre destinatari in conversatii private, ca si cum am fi comunicat fiecarei persoane in parte un anumit lucru (de exemplu, aceste liste Difuzari pot fi extrem de utile de Craciun, cand dorim sa trimitem mesaje de urare mai multor persoane in acelasi timp). WhatsApp Messenger 2.11.5 aduce un sistem de partajare a locatiei curente imbunatatit, utilizatorii putand acum sa vizualizeze harti 3D, sa ascunda sau sa caute anumite locuri pe harta, aduce pictograme mari care ne permit sa vizualizam imaginile la dimensiuni mai mari si include posibilitatea de a modifica tonurile de alerta si soneriile alegand din sunetele introduse de Apple in iOS 7. Aplicatia aduce compatibilitate si pentru sistemul de modificare a dimensiunii textelor din iOS 7 (citeste mai multe in tutorialul pentru modificarea dimensiunii textelor pe iPhone si iPad), aduce o interfata utilizator imbunatatita pentru administrarea contactelor blocate si ofera utilizatorilor posibilitatea de a decupa imaginea inainte de a o trimite.

WhatsApp Messenger 2.11.5

In continuare WhatsApp Messenger este disponibila gratuit pentru posesorii de iPhone, singura conditie fiind sa achite anual un abonament derizoriu de 0,89 €.WhatsApp Messenger 2.11.5

Pentru a face update la versiunea 2.11.5 a aplicatiei WhatsApp Messenger, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -