Mailbox 1.7.0 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila in App Store, aduce suport pentru serviciile iCloud si Yahoo!

0
199

Mailbox 1.7

Mailbox este una dintre cele mai bune aplicatii pentru administrarea casutelor postale electronice direct de pe iPhone si iPad, creatia celor de la Orchestra oferind un mod intuitiv de a interactiona cu toate e-mail-urile si transformand cutiile postale in liste cu sarcini. Aflata de ceva vreme sub aripa Dropbox, Mailbox a primit in cursul noptii trecute o actualizare importanta, ajungand la versiunea 1.7.0. Daca la inceput aplicatia aducea suport numai pentru conturile de e-mail create prin platforma Gmail a Google, acum ea ofera un lucru solicitat de mult timp de utilizatorii de iPhone si iPad; compatibilitate cu conturile de e-mail iCloud si Yahoo!. Impreuna cu adaugarea suportului pentru cele doua servicii de e-mail, Mailbox 1.7 aduce sincronizarea datelor in fundal, pentru un acces mai rapid la cele mai noi informatii legate de casutele postale electronice, aduce optiunea de a dezactiva alerta „help me get to zero” si optiunea de a glisa pentru a accesa sertarul virtual. La final, noua versiune a Mailbox include inlaturarea unor erori si imbunatatiri ale experientei de utilizare. Practic, aplicatia poate substitui cu succes aplicatia nativa Mail din iOS pentru multi dintre noi, unul dintre cele mai mari minusuri ale ei fiind acum transformat intr-un mare plus.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.7.0 a aplicatiei Mailbox, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -