Facebook Pages Manager 2.2 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila in App Store

0
234

Facebook Pages Manager 2.2

Facebook Pages Manager este aplicatia pe care compania Facebook a creat-o special pentru terminalele mobile in ideea de a oferi tuturor administratorilor de pagini de pe reteaua sociala Facebook posibilitatea de a le administra mai simplu de la distanta. Aplicatia Facebook Pages Manager este una dintre cele mai importante aplicatii create de reteaua sociala fondata de Mark Zuckerberg care nu a fost actualizata pentru iOS 7. Dat fiind numarul mare al celor care utilizeaza in mod frecvent aplicatia, Facebook s-a gandit ca ar trebui sa o actualizeze, publicand astfel in cursul noptii trecute o noua versiune a ei in magazinul de aplicatii al Apple. Facebook Pages Manager 2.2 aduce, in primul rand, un design reimprospatat care include toate cerintele Apple din iOS 7 in ceea ce priveste designul. Chiar daca aplicatia arata acum ca si una nativa din iOS, pictograma ei a ramas nemodificata si nu se imbina perfect cu ceea ce doreste Apple pentru ecranele principale ale dispozitivelor. Impreuna cu designul modificat, Facebook Pages Manager 2.2 aduce posibilitatea de a eticheta persoane in comentarii sau alte pagini prin intermediul instrumentului de partajare. La final, aplicatia celor de la Facebook aduce inlaturarea unor erori si imbunatatiri ale performantelor.

Facebook Pages Manager 2.2 Pentru a face actualizarea la versiunea 2.2 a aplicatiei Facebook Pages Manager, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Facebook Pages Manager pentru iPad si iPhone – Gartuit – Descarca acum

Nu uitati ca puteti da un like paginii noastre Tutoriale pentru iOS si OS X pentru a fi la curent cu ultimele tutoriale, cu noutatile din lumea Apple si a aplicatiilor pentru iPhone, iPad si Mac!

- Reclamă -