Iata cele mai populare aplicatii gratuite si platite pentru iPad din App Store Romania

0
2144

Best of 2013 pe iPad

Compania Apple a publicat in cursul saptamanii trecute o noua sectiune in App Store denumita Best Of 2013 in care a inclus toate aplicatiile pe care le considera cele mai bune din acest an, numind chiar si aplicatia anului si jocul anului. In cadrul acestei liste se regasesc trei coloane in care compania americana a mentionat cele mai populare aplicatii platite, gratuite si aplicatiile care au generat cele mai mari incasari. In cadrul acestui articol vom vorbi numai despre cele mai populare aplicatii pentru iPad din App Store Romania, in functie de cele trei coloane mentionate de Apple

Incepem cu aplicatiile gratuite, in topul listei aflandu-se (in ordine descrescatoare) aplicatiile Skype pentru iPad, YouTube si Real Racing 3. Daca in cazul topului celor mai populare aplicatii pentru iPhone in 2013 se regasesc in mare parte numai aplicatii de socializare, pe iPad se regasesc in mare parte numai jocuri, 5 dintre aplicatiile din top 10 fiind jocuri si numai 2 aplicatii pentru solicalizare.

Vezi toate aplicatiile listate de catre Apple in topul celor mai populare aplicatii gratuite pentru iPad din App Store Romania accesand acest link.

Trecand la aplicatiile platite, pe primul loc in topul anului 2013 pentru iPad se afla exact aceeasi aplicatie ca si in topul aplicatiilor pentru iPhone, adica jocul Pou. Acesta este secondat de celebrul joc Minecraft – Pocket Edition, iar ultima pozitie a „podiumului” este ocipata de AVPlayerHD. La fel ca si in topul pentru iPhone, top 10 cele mai populare aplicatii pentru iPad din App Store Romania este dominat de jocuri. In cazul tabletei, 8 din primele 10 aplicatii ale topului sunt jocuri, iar restul pana la total este format dintr-o aplicatie de divertisment si una utilitara.

Vezi toate aplicatiile listate de catre Apple in topul celor mai populare aplicatii platite pentru iPad din App Store Romania accesand acest link.

La final raman aplicatiile care au generat cele mai mari incasari in 2013, in capul listei situandu-se mult promovata aplicatie Clash of Clans, precedata de Candy Crush Saga si de Hay Day. Vorbind de pretul aplicatiilor care domina topul incasarilor, lucrurile stau chiar suprinzator. Primele 12 aplicatii care au generat cele mai mari venituri in 2013 sunt toate, fara exceptie, gratuite, iar numai una singura se incadreaza intr-o alta categorie decat cea a jocurilor. Practic, aplicatiile de tip freemium aduc cei mai multi bani dezvoltatorilor si nu ne mai mira faptul ca cele mai populare titluri ale Electronic Arts, FIFA 14, Real Racing 3 sau chiar Plants vs. Zombies sunt disponibile gratuit.

Vezi toate aplicatiile listate de catre Apple in topul celor mai mari generatoare de bani aplicatii pentru iPad din App Store Romania accesand acest link.Top cele mai populare aplicatii 2013 pe iPad

In concluzie, posesorii romani de tablete iPad prefera sa le foloseasca pentru a se juca pe ele, dovada stand in cele trei topuri de care v-am spus mai sus. In cazul in care doriti sa vedeti cele mai populare aplicatii din 2013 pe iPhone si iPod touch, accesati linkul de mai jos:

- Reclamă -