Iata cele mai populare aplicatii gratuite si platite din App Store Romania pentru iPhone si iPod touch in 2013

0
6428

Best of 2013 apps iPhone

La sfarsitul fiecarui an, compania Apple publica in App store o sectiune speciala prin care numeste cele mai bune aplicatii pe diferite categorii si intocmeste lista celor mai populare aplicatii din acel an. Anul acesta lucrurile nu s-au schimbat deloc, iar la inceputul acestei saptamani va spuneam ca a fost publicata in App Store sectiunea Best of 2013, in care gasim cele mai bune aplicatii, melodii, carti, podcasturi, filme si seriale din anul 2013.

In cadrul acestui articol va voi spune care sunt cele mai populare aplicatii din App Store Romania pentru iPhone si iPod touch din anul 2013.

Pe partea aplicatiilor gratuite, topul este alcatuit din YouTube, Facebook si Google Maps, acestea fiind urmate indeaproape de Viber, Facebook Messenger si Skype pentru iPhone. Partea interesanta este ca in primele 10 cele mai populare aplicatii gratuite din 2013, 4 dintre acestea sunt de mesagerie si apeluri VoIP, iar pe langa cele trei mentionate deja, a patra se regaseste pe locul 9 si este WhatsApp Messenger. Daca vorbim despre aplicatii pentru socializare, in care includem si aplicatiile de mesagerie, atunci top 10 este cu adevarat surprinzator. Dintre primele 10 cele mai populare aplicatii din App Store Romania pentru iPhone si iPod touch, 6 sunt de socializare (sau 7 daca includem Shazam, care contine numeroase functii sociale si o integrare buna cu Facebook). Practic, romanilor le place sa socializeze, iar App Store poate confirma acest lucru.

Vezi lista intreaga cu cele mai populare aplicatii gratuite din App Store Romania si descarca-le acum, accesand acest link.

Trecand la aplicatiile platite, top 10 din App Store Romania este format, in mare parte, numai din jocuri. Mai exact, 6 dintre aplicatiile incluse sunt jocuri, 2 sunt pentru sanatate si fitness, una pentru calatorit (Flightradar24 Pro) si una pentru foto si video (Camera+). Pe podium se afla aplicatia Pou, extrem de populara, Angry Birds Star Wars si Flightradar24 Pro.

Vezi lista intreaga cu cele mai populare aplicatii platite din App Store Romania si cumpara-le acum, accesand acest link.

Ca si bonus, Apple a inclus o lista numita Top incasari, in care sunt incluse aplicatiile care au generat cei mai multi bani pentru dezvoltatorii lor. Pe primele trei locuri se afla aplicatiile Clash of Clans, Candy Crush Saga si Top Eleven – Be a fotball Manager. Partea interesanta este ca in primele 10 aplicatii care au generat cele mai mari venituri in App Store Romania, 7 dintre acestea sunt gratuite, un lucru care ne demonstreaza din nou ca sistemul freemium este cel mai profitabil.

Vezi lista intreaga cu cele mai populare aplicatii platite din App Store Romania si descarca-le acum, accesand acest link.

Top 2013 Apps pentru iPhone

- Reclamă -