Colegu’ 2.0.2 pentru iPhone – actualizare este disponibila in App Store, aduce noutati importante

0
877

Colegu' 2.0.2

Colegu’ este una dintre cele mai utile aplicatii pentru soferii din Romania, deoarece le ofera o serie de informatii folositoare in trafic, cum ar fi locurile aglomerate, drumurile in lucru, zonele in care se ridica masini si punctele in care se afla radare fixe si mobile. Aplicatia a creat o comunitate in care soferii adauga toate aceste informatii, ajutandu-i pe ceilalti sa ocoleasca drumurile cu probleme sau sa circule cu viteze legale pentru a evita amenzile. La sfarsitul lunii noiembrie, Colegu’ primea cea mai importanta actualizare de pana acum, dezvoltatorul ei introducand in ea o serie de functii noi, imbunatatindu-i designul si modul in care functioneaza pentru ca noi sa ne bucuram de o experienta de utilizare buna. Ei bine, de atunci si pana acum au mai fost publicate doua actualizari noi, cea mai recenta fiind disponibila in App Store incepand cu sfarsitul acestei saptamani.Colegu' 2.0.2

Versiunea 2.0.2 a aplicatiei Colegu’ aduce informatii referitoare la starea drumurilor, un lucru extrem de util pentru soferi care pot afla acum unde sunt drumuri in lucru, unde traficul este aglomerat si unde sunt camere pentru verificarea rovinietei. De asemenea, aplicatia ne permite sa vedem utilizatorii activi pe o raza de 10 kilometri si sa vizualizam locul in care se afla statii de alimentare in aproprierea noastra. La final, dezvoltatorul aplicatiei Colegu’ mentioneaza ca au fost reparate mici erori.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.0.2 a aplicatiei Colegu’, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -