FlashScore Rezultate este o noua aplicatie care ne permite sa vizualizam rezultate live din peste 26 de sporturi

0
4456

FlashScore.ro este unul dintre cele mai accesate portaluri de catre romanii care doresc sa vizualizeze scorurile live sau sa afle rapid rezultatele obtinute de echipele sau de sportivii favoriti. De ani de zile cu totii asteptam ca acest website sa aiba o aplicatie oficiala care sa ne permita sa vizualizam rezultatele sportive intr-o interfata optimizata pentru iPhone si iPod touch, iar cei de la LiveSport s-au gandit in sfarsit sa faca dezvolte o astfel de aplicatie. La sfarsitul saptamanii trecute a fost lansata in App Store aplicatia FlashScore Rezultate, o aplicatie disponibila exclusiv in magazinul virtual de aplicatii din Romania.

IMG_2209

Noua aplicatie FlashScore ne permite sa vizualizam intr-o interfata intuitiva rezultate din peste 26 de sporturi si 3.000 de campionate si competitii din intreaga lume, deci vorbim despre o aplicatie extrem de complexa care va putea furniza toate datele de care aveti nevoie cand vine vorba de rezultate sportive si clasamente. Partea cea mai importanta a FlashScore este ca aduce sistemul de vizualizare a rezultatelor live, utilizatorii putand afla in timp real rezultatele meciurilor favorite din 7 sporturi. Rezultatele meciurilor de fotbal, tenis, hochei, basket, etc. din toata lumea vor putea de acum sa fie vizualizate rapid, prin cateva apasari pe ecran.

IMG_2208

FlashScore Rezultate include sectiunea Meciurile Mele cu un sistem de notificari care ne permite sa adaugam toate meciurile care ne intereseaza astfel incat sa aflam rezultatele in timp real, chiar daca nu avem aplicatia deschisa. Pentru fanii fotbalului, aplicatia FlashScore aduce o serie de lucruri utile cum ar fi statistici cuprinzatoare pentru fiecare meci in parte. Aceste statistici includ echipele de start, marcatorii, cartonasele si schimbarile efectuate in timpul meciurilor. Aplicatia acopera 900 de competitii de fotbal din toata lumea, un portofoliu bogat pentru o astfel de aplicatie si un astfel de serviciu.

IMG_2211

FlashScore Rezultate se misca foarte bine pe dispozitivele cu iOS si are o interfata simpla care pune accentul pe continut si care face navigarea printre rezultate mult mai rapida. Din pacate, creatia celor de la LiveSport nu este, cel putin deocamdata, compatibila designul impus de noul iOS 7, dar este optimizata pentru noua versiune a iOS.

FlashScore Rezultate este compatibila cu orice iPhone si iPod touch care are minim iOS 6 instalat. Aplicatia nu este compatibila cu ecranul mare al iPad mini si iPad, dar poate fi rulata in modul 2x, in cazul in care o preferati mai multe decat in versiunea pentru desktop. Dimensiunea aplicatiei este de 9,0 MB, deci cu siguranta isi va gasi loc in interiorul dispozitivului dvs.

  • FlashScore Rezultate pentru iPhone si iPod touch – Gratuit – Descarca acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.