Cum sa inchideti toate filele deschise in aplicatia Safari din iOS 7 prin numai cateva apasari pe ecran – Tutorial

0
1498

navigare file deschise Safari

In iOS 7, compania Apple a adus numeroase imbunatatiri browserului Safari care poate acum sa pastreze deschise, in acelasi timp, mai multe duzini de pagini web prin intermediul filelor (tab-urilor). Acesta este un lucru grozav pentru cei care navigheaza mult pe internet, deoarece nu sunt nevoiti sa inchida o fila importanta pentru a face loc uneia noi. Toata bucuria tine pana in momentul in care trebuie sa inchidem toate aceste pagini web rapid. Solutia clasica pe care Apple ne-o pune la dispozitie este fie sa apasam pe fiecare dintre file si sa le glisam inspre partea stanga a ecranului (pe iPhone si iPod touch), fie sa apasam pe micile iconite „X” situate in dreptul fiecareia dintre filele pe care dorim sa le inchidem. Din fericire, exista un mod mai simplu si rapid de a inchide toate filele deschise in aplicatia Safari prin numai cateva apasari pe ecran:

  1. Deschideti aplicatia Safari din ecranul de pornire al dispozitivului cu iOSHome screen ios 7 iPhone ecran principal
  2. Pe iPhone si iPod touch, apasati pe butonul „Afiseaza toate filele” situat in partea dreapta a barei de navigare din partea de jos a ecranului (este reprezentat printr-o pictograma cu doua patrate afisate in perspectiva). Pe iPad, apasati pe butonul „+”;Safari iOS 7 itutorial.ro
  3. Acum apasati pe butonul Privat din partea stanga jos a ecranului;navigare file deschise Safari
  4. In casuta de dialog aparuta pe ecran, apasati pe butonul Inchideti tot.Safari Privat activare confirmare

Acum toate filele deschise in browser au fost inchise automat. Retineti ca de fiecare data cand urmati aceasta metoda veti activa navigarea privata (citeste mai multe despre navigarea privata in iOS), ceea ce inseamna ca veti naviga pe internet intr-un mod „incognito”. Pentru a opri navigarea privata, apasati din nou, imediat dupa ce au fost inchise toate filele, pe butonul Privat.

Nota: Inchiderea tuturor paginilor web din Safari, mai ales in cazul in care au fost deschise multe, va duce la sporirea performantelor dispozitivului cu iOS.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina.

- Reclamă -