BADLAND este jocul anului 2013 pe iPad

0
247

Best of 2013 pe iPad

Anul 2013 este aproape de incheiere, iar Apple a publicat in App Store sectiunea Best Of 2013 in care a adunat cele mai bune aplicatii din acest an pe diferite categorii, cele mai populare aplicatii si a acordat distinctiile pentru aplicatia anului si pentru jocul anului, atat pe iPhone, cat si pe iPad. Dupa ce am vazut aplicatia pentru iPad care a primit premiul „Aplicatia anului” acordat de catre Apple, acum a venit timpul sa vedem si care este jocul anului. Asa cum am vazut in articolul despre cele mai populare aplicatii din App Store Romania in 2013, romanilor le place foarte mult sa isi foloseasca tabletele iPad pentru a se juca, avand la dispozitie un magazin care include numar mare de jocuri interesante cu o grafica si fizica excelente, unele dintre acestea fiind portari ale unor jocuri lansate initial pe consola sau PC. Jocul anului pe iPad este BADLAND si, in opinia mea, isi merita din plin distinctia.BADLAND 1.7

In cadrul jocului BADLAND utilizatorii iau parte la aventura unor monstruleti printr-o padure mirifica, acestia trebuind sa fie ghidati astfel incat sa poata ocoli diferitele obstacole gandite de catre dezvoltator si sa poata ajunge la finalul unui nivel fara a fi prinsi de intuneric. Jocul se remarca de departe printr-o grafica si un sunet extraordinare, fiind recomandata utilizarea castilor pentru a va bucura de o experienta unica.

Pe langa clasicele nivele care au o dificultate ce creste gradual, BADLAND ne ofera si un mod multiplayer interesant care, cu siguranta, va aduna pana la patru prieteni in jurul dispozitivului dvs. incercand, cu totii, sa „supravietuiasca” dificultatii jocului si sa il castige.BADLAND

BADLAND a fost lansat in primavara acestui an si a reusit sa obtina deja, pe langa proaspatul titlu de jocul anului si premiul Apple pentru design, o distinctie ravnita orice dezvoltator de aplicatii. Desigur, BADLAND a mai primit si o multime de cuvinte de lauda din partea unor publicatii de specialitate si diferite alte premii, bucurandu-se de un succes fulminant.

In concluzie, va recomand sa cumparati jocul BADLAND pentru a va bucura de o experienta unica pentru un joc de aventuri creat special pentru dispozitivele cu iOS.

BADLAND este disponibil in App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPad si iPhone. Dimensiunea jocului este de 137 MB.

  • BADLAND pentru iPhone si iPad – 3,59 € – Cumpara acum

Vezi si: Aplicatia anului 2013 pentru iPad

- Reclamă -