Aplicatia OMV Filling Station Finder primeste prima actualizare importanta

0
415

OMV Station Filling Finder 1.1

OMV Filling Station Finder este denumirea aplicatiei oficiale lansata de catre compania petroliera OMV Aktiengesellschaf in magazinul de aplicatii al Apple in ideea de a oferi utilizatorilor un instrument util cu ajutorul caruia sa descopere cele mai apropriate statii de distribuitie carburant OMV si preturile la pompa, actualizate in timp real. OMV Filling Station Finder ofera diferite functii utile, cum ar fi realitatea augumentata pentru a te orienta rapid catre locul in care se afla o statie de distribuitie carburant afisata pe harta, ofera posibilitatea de a vedea care dintre statii au restaurante Viva sau spalatorii, care este programul de lurcu, numarul de telefon, modalitatile de plata acceptate si chiar de a vedea statiile de-a lungul unei rute pe care urmeaza sa calatorim.OMV Station Filling Finder 1.1

Disponibila in App Store de cateva luni de zile, OMV Filling Station Finder a primit in cursul noptii trecute prima actualizare importanta. Versiunea 1.1 a aplicatiei OMV aduce, in primul rand, optimizare pentru ecranul mare al tabletelor iPad mini si iPad cu ecran de 9,7 inch, toate informatiile ce puteau pana acum fi accesate numai de pe iPhone sau iPod touch fiind de-acum accesibile si de pe iPad-uri. Aplicatia este compatibila cu iOS 7, cea mai noua versiune majora a iOS, dar nu complet compatibila, asa cum ne sugereaza dezvoltatorul. Mai exact, OMV Filling Station Finder poate fi accesata de pe un dispozitiv cu iOS 7, dar nu are designul cerut de noua versiune a iOS, pastrand elementele de design vechi. OMV Filling Station Finder 1.1 aduce posibilitatea de a trimite locatia in care se afla o anumita statie de alimentare catre orice aplicatie de navigare instalata pe dispozitivul nostru, aplicatia nativa Harti nefiind inclusa. La final, OMV Filling Station Finder aduce modul de afisare a hartilor in ecran complet si cateva corecturi ale unor erori din versiunea anterioara.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.1 a aplicatiei OMV Filling Station Finder, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  •  OMV Filling Station Finder pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum
- Reclamă -