Aplicatia Angry Birds Rio devine gratuita pe iPhone si iPad odata cu lansarea versiunii 1.8.0

0
455

Angry Birds Rio 1.8.0

Angry Birds Rio este unul dintre titlurile din seria Angry Birds care s-a bucurat de un succes important indiferent de platforma pe care a a fost oferit, din App Store aplicatia fiind descarcata de cateva zeci de milioane de utilizatori. Jocul reprezinta o versiune speciala a Angry Birds in care pasarile furioase se „lupta” sa isi elibereze suratele capturate in orasul brazilian Rio de Janeiro sau sa distruga imperiul maimutelor. La fel ca si aproape toate titlurile publicate de catre Rovio in App Store, Angry Birds Rio a fost lansat in App Store ca si o aplicatie pe care utilizatorii trebuiau sa o plateasca pentru a o putea descarca, lucru care s-a intamplat pana astazi, cand lucrurile se schimba pentru o perioada de timp. Rovio a decis sa ofere versiunea intreaga a jocului Angry Birds Rio gratuit tuturor celor care au un Apple ID pentru a se putea bucura de unul dintre cele mai bune jocuri ale lor in perioada Sarbatorilor.

Vestea vine odata cu lansarea versiunii 1.8.0 a Angry Birds Rio, o actualizare importanta pe care o primeste jocul a carui actiune se desfasoara la Rio de Janeiro. Utilizatorii pot celebra acum Anul Nou cu cele 20 de nivele noi incluse in episodul Rocket Rumble, in care maimutele rautacioase stau in calea distractiei pasarilor amuzante. Mai mult decat atat, Angry Birds Rio include si 6 nivele speciale pe care utilizatorii le vor putea debloca descoperind diferite obiecte ascunse. Angry Birds Rio 1.8.0 aduce si pe simpatica pasare Stella care are capacitatea de a distruge obiectele cu ajutorul unor baloane de aer speciale si aduce un nou element in joc, artificiile, care sunt declansate atunci cand este atins fitilul. La final versiunea 1.8.0 a Angry Birds Rio aduce pasarea-racheta care va fi de ajutor in nivelele bonus.

Deocamdata ramane imprecis daca Angry Birds Rio va ramane in App Store sub forma unei aplicatii gratuite pentru iPhone si iPad sau daca perioada in care poate fi descarcata fara a scoate niciun ban din buzunar este limitata. Un singur lucru este cert, acum poate fi descarcata gratuit!

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.8.0 a aplicatiei Angry Birds Rio, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Angry Birds Rio pentru iPhone si iPod touch – Gratuit (redus de la 0,89 €) – Cumpara acum
  • Angry Birds Rio HD pentru iPad – Gratuit (redus de la 2,69 €) – Cumpara acum 
- Reclamă -