Viber 4.0 pentru iPhone a fost lansat in App Store, aduce o serie de noutati interesante

0
1131

Viber este un serviciu care permite efectuarea gratuita a apelurilor voce, precum si trimiterea de mesaje text oricarei persoane care are un profil Viber si o conexiune la internet pentru a le primi si pentru a ne putea raspunde. Aplicatia a avut parte in cursul acestui an de o serie de atacuri din partea hackerilor care au demonstrat ca ea nu ne ofera o protectie a datelor suficient de mare, dar acestea nu au speriat utilizatorii care continua sa o foloseasca in numar mare.

In cursul zilei de astazi cei de la Viber Media au publicat versiunea 4.0 a aplicatiei lor principale, aceasta aducand o serie de noutati importante pentru toti posesorii de iPhone. In primul rand, aplicatia Viber ne permite acum sa descarcam (gratuit sau contra cost) peste 1.000 de noi stickere din magazinul de etichete, toate acestea ajutandu-ne sa ne impresionam prietenii sau sa ne exprimam mai bine emotiile ori diverse situatii.

Viber 4.0 mai aduce imbunatatiri semnificative ale performantelor, aduce o functie care permite prietenilor sa asculte mesajul vocal pe care il cream in timpul in care noi il cream, aduce posibilitatea de a redirectiona orice mesaj catre un contact sau un grup, aduce posibilitatea de a selecta imagini de fundal pentru conversatii din orice galerie noua de imagini de fundal pe care dezvoltatorii ne-o pun la dispozitie.

La final, versiunea 4.0 a Viber aduce posibilitatea de a adauga pana la 100 de membri in conversatiile in grup. Din pacate, nici noua versiune a Viber nu aduce suport complet pentru iOS 7, noi intalnind aceleasi elemente de design vechi specifice iOS 6 sau versiunilor mai vechi ale sistemului de operare. In schimb, pictograma aplicatiei Viber a fost schimbata de catre dezvoltatori, aceasta aliniindu-se noului design (Apple obliga toti dezvoltatorii sa faca acest lucru).

Pentru a face update la versiunea 4.0 a aplicatiei Viber, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.