Remote 4.0 pentru iPhone si iPad a fost lansata de catre Apple in App Store

0
354

apple-ios70remote-app-9to5mac

In urma cu numai cateva minute compania Apple a lansat in App Store versiunea 4.0 a aplicatiei Remote pentru iPhone si iPad. In cazul in care nu stiati, aplicatia Remote este o mai veche creatie a celor de la Apple care a fost creata sa se sincronizeze perfect cu aplicatia iTunes pentru Mac sau PC pentru a ne oferi posibilitatea de a naviga simplu si rapid prin biblioteca muzicala a noastra, posibilitatea de a vedea melodiile care urmeaza sa fie redate pe computer direct de pe iOS device-ul nostru si, cel mai important, de a controla volumul si de a alege sa redam o alta melodie din intraga noastra biblioteca muzicala. De asemenea, aplicatia Remote ne permite sa controlam complet un Apple TV de la distanta prin simple gesturi facute pe ecran, fiind un instrument extrem de util care inlocuieste telecomanda Apple Remote ce uneori se dovedeste a nu fi suficienta pentru a controla rapid micul dispozitiv. Practic, Remote pentru iPhone, iPad si iPod touch este un instrument pe care oricine are aceste dispozitive trebuie sa il instaleze, mai ales in cazul in care obisnuieste sa asculte muzica prin iTunes sau detine un Apple TV.

Versiunea 4.0 a aplicatiei Remote care tocmai a fost lansata de catre Apple pentru toti utilizatorii de iPhone si iPad aduce o interfata complet redesenata (vezi capturile de ecran de mai jos) care se potriveste perfect cu schimbarile din iOS 7. Designul plat, efectele translucide, noua tastaura, noile butoane si multe alte elemente specifice exclusiv iOS 7 au fost implementate in noua versiune a aplicatiei Remote. Separat de modificarea radicala a designului, aplicatia Remote aduce acum suport pentru noul iTunes 11.1, deci ar trebui sa functioneze perfect in combinatie cu cea mai recenta versiune majora a iTunes.

In continuare, Remote este disponibila in App Store gratuit sub forma unei aplicatii universale pentru iPad si iPhone, dimensiunea acesteia fiind de 20,2 MB.

- Reclamă -