Dictionar si Translator este cea mai avansata aplicatie romaneasca de tip dictionar din App Store

0
1413

DEX si translator dictionar

In cursul noptii trecute dezvoltatorul roman Victor Campeanu, care a publicat in App Store numeroase aplicatii de calitate si extrem de utile pentru toti utilizatorii, a lansat o noua versiune a aplicatiei Dictionar si Translator, care este disponibila de ceva timp in App Store. Dat fiind faptul ca noua versiune a aplicatiei reprezinta o schimbare radicala, dezvoltatorul a ales sa o publice sub forma unei noi aplicatii, pe care oricine o poate cumpara din App Store la pret minim si, credeti-ma, merita. Dictionar si Translator contine toate definittile din proiectul DEX Online care este cea mai completa si complexa baza de date de tip dictionar din Romania si care este actualizata periodic pentru a include toate noutatile lingvistice.

Dictionar si translator

Spre deosebire de alte aplicatii de tip dictionar prezente in App Store, aplicatia Dictionar si Translator ne ofera, asa cum ne sugereaza si titlul, un sistem de traducere a cuvintelor in 30 de limbi straine, totul facandu-se prin intermediul unui buton special situat in partea de jos a paginii destinate fiecarui cuvant explicat in dictionar. Noi avem posibilitatea de a ne alege, apasand butonul respectiv, limba in care dorim sa ne fie tradus cuvantul, dar si de a asculta pronuntia cuvantului in limba respectiva. Practic, aplicatia Dictionar si Translator a lui Victor Campeanu este un instrument extrem de util pentru invatarea unei limbi noi, dar si pentru imbunatatirea vocabularului in limba dorita.

Rime dictionar

Aplicatia Dictionar si Translator mai include si un dictionar de rime, precum si marcarea sinonimelor si a antonimelor unui cuvant. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a salva cuvintele intr-o lista separata pentru a le putea gasi mai usor altcandva si au posibilitatea de a trimite definitiile sau traducerile prin e-mail.

Traducere cuvant dictionar

Un alt element important este designul intuitiv si frunos al aplicatiei, Victor Campeanu creand in ultimul timp numai aplicatii care arata extrem de bine pe toate dispozitivele cu iOS. Desigur, aplicatia este compatibila cu noul iOS 7 si aduce toate elementele de design specifice noii versiuni a iOS care a fost instalata deja pe dispozitivele cu iOS ale majoritatii utilizatorilor de iPhone, iPad si iPod touch. Din pacate, aplicatia nu aduce suport nativ si pentru tableta iPad, noi avand posibilitatea de a o rula in modul 2X (la o rezolutie scazuta) pe tabletele noastre.

Favorite dictionar

In concluzie, va recomand sa cumparati aplicatia Dictionar si Translator, deoarece o aplicatie de tip DEX este mereu utila oricarui roman, iar una care are si sistem de traducere este perfecta chiar daca veti calatori intr-o tara straina. Si, pentru ca tot am mentionat de calatorii in strainatate, trebuie sa va spun ca nu este necesara o conexiune la internet pentru a folosi aplicatia Dictionar si Translator.

Dictionar si Translator este disponibil in App Store sub forma unei aplicatii destinate exclusiv iPhone si iPod touch. Dimensiunea aplicatiei este de 49,6 MB.

  • Dictionar si Translator pentru iPhone – 0,89 € – Cumpara acum
- Reclamă -