Ofertele de Black Friday ale celor mai importanti retaileri romani – iata produsele Apple disponibile la cele mai mici preturi numai vineri (articol actualizat)

- Publicitate -

black friday

Maine, 22 noiembrie, foarte multi retaileri romani vor organiza Black Friday 2013, ziua unica in an care aduce reduceri masive pentru o gama foarte variata de produse. In acest articol v-am spus cam tot ce trebuie sa stiti despre Black Friday 2013 in Romania si magazinele de electronice si electrocasnice care vor organiza maine ziua cu cele mai substantiale reduceri de preturi. Dat fiind faptul ca unii retaileri incep startul reducerilor in aceasta noapte la ora 0:00 pe internet au aparut deja o parte dintre oferte si trebuie sa recunosc ca, spre deosebire de alti ani, reducerile sunt chiar importante pentru o parte dintre produse si merita sa fie incadrate in ziua Vinerea Neagra. In cadrul acestui articol voi publica toate ofertele pe masura ce ele apar si voi mentiona toate produsele Apple disponibile la reduceri de preturi.

Primele magazine a caror oferte au aparut pe internet sunt Flanco si Altex. Trebuie mentionat, inainte de toate, ca niciunul dintre cele doua magazine nu a dat inca startul promotiilor, Altex urmand a incepe Black Friday 2013 maine, la ora 7:00, iar Flanco maine la ora 6:00. In cazul Altex, iPhone 4S este singurul produs Apple care va avea reducere de pret, versiunea de 8 GB a terminalului introdus pe piata de compania americana in 2011 avand un pret de 1.799 lei (redus cu 200 lei). Daca reducerea la Altex vi se pare mica, ei bine nu acelasi lucru il putem spune despre Flanco Romania, care va vinde maine prima generatie de iPad mini in versiunea Wi-Fi cu o capacitate de stocare de 64 GB la pretul de numai 1.799 lei (reducerea fiind de 750 lei din pretul normal). UPDATE Atat Altex, cat si Flanco au dat startul reducerilor de Black Friday! Va invit sa vizualizati intreaga lista cu ofertele comerciale ale Flanco si Altex (via Gandul), accesand unul din linkurile de mai jos:

Update 1: eMAG anunta oferta de Black Friday! Ofera reduceri semnificative la peste 250.000 de produse. iPad mini va avea un pret incepand cu 999 lei, iPhone 5c este redus la 1.999 lei, iar MacBook Pro cu ecran Retina are o reducere de aproape 3.000 lei! Intreaga oferta a eMAG poate fi vizualizata aici. UPDATE: eMAG a dat startul reducerilor!

Update 2: Magazinul Koyos este unul dintre primele care a dat startul promotiilor de Black Friday. In cadrul vastei oferte de Black Friday a celor de la Koyos se regaseste si MacBook Air cu ecran de 11 inch, procesor Intel i5, 128 GB SSD si 4GB RAM la pretul de 4.199 lei (mai ieftin decat un iPhone 5s!), fiind redus de la 4.899 lei. Puteti vedea si cumpara produsul urmand acest link. Intreaga oferta a celor de la Koyos este listata mai jos:

Update 3: Reducerile au inceput si la evoMAG, mai multe stocuri epuizandu-se in numai cateva minute. In ceea ce priveste acest retailer roman, reducerile aplicate produselor Apple sunt dezamagitoare. iPhone 4 este singurul produs din oferta evoMAG care este redus, pretul sau fiind de 1.629 lei (redus de la 1.699 lei). Intreaga oferta a magazinului evoMAG este disponibila urmand linkul de mai jos:

Update 4: Click shop a dat si el startul reducerilor de Black Friday. In oferta lor se regasesc o sumedenie de produse a caror pret a fost redus semnificativ. Urmeaza acest link pentru a le vizualiza.

Update 5: PC Garage da startul reducerilor de Black Friday. In oferta retailerului roman se regasesc cateva mii de produse cu reduceri semnificative. Singurul produs Apple care se regaseste in oferta de Black Friday a PC Garage este iPhone 4S in varianta de 8GB, pretul sau fiind de 1759 lei, redus de la 1.999 lei. Oferta PC Garage este disponibila aici.

Update 6: Celebrul magazin de aparate foto, F64, a dat startul reducerilor de Black Friday. Doar astazi puteti achizitiona din oferta lor cele mai perfromante aparate de fotografiat, accesorii si nu numai la reduceri de sute/mii de lei. Vezi oferta F64 de Black Friday urmand linkul de mai jos:

Acest articol este actualizat pe masura ce apar noi oferte. Nu uita sa revii si mai tarziu!

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.