Apple urmeaza sa lanseze in 2014 un iPhone 6 cu ecran de 4,9 inch si un succesor al lui iPhone 5c cu ecran mai mare

0
515

iphone-6-concept-render

Inca dinainte ca iPhone 5s sau iPhone 5c sa fie lansate de catre Apple au inceput sa apara pe internet numeroase informatii legate de iPhone-urile pe care compania din Cupertino le va lansa pe piata anul viitor. Deocamdata toate zvonurile legate de iPhone-urile de generatie 2014 sustin la unison faptul ca terminalele vor include ecrane mai mari, Apple testand chiar si ecrane de peste 5 inch pentru iPhone-urile sale. Astazi, website-ul chinezesc C Technology, care a mai furnizat si in trecut informatii valide despre produse ale Apple inca nelansate, sustine ca Apple a inceput sa testeze prototipuri ale unei noi generatii de iPhone a carui ecran are o diagonala de 4,9 inch, precum si un succesor al iPhone 5c a carui ecran este, de asemenea, mai mare decat cel de 4 inch al generatiei actuale.

Dimensiunea ecranului specificata de website-ul din China se incadreaza in dimensiunile vehiculate in trecut pe internet, dar chiar si asa nimeni nu ne poate confirma ca iPhone 6 va avea un ecran de 4,9 inch. Informatia celor de la CTECH este oarecum diferita de ceea ce sustineau jurnalistii publicatiei Bloomberg la inceputul acestei luni, cand ne spuneau ca Apple a inceput dezvoltarea a doua noi generatii de iPhone care vor avea ecrane curbate de 5,7 si 5,5 inch.

In momentul de fata informatiile de felul celei publicate de website-ul din China nu ne pot indica detalii exacte despre viitoarele produse ale Apple intrucat ele sunt abia in faza de concept si dezvoltare, iar angajatii companiei din Cupertino testeaza multe prototipuri inainte de a lansa ceva pe piata. Oricum, este din ce in ce mai sigur faptul ca iPhone 6 va avea un ecran mai mare de 4 inch si cred ca majoritatea posesorilor de iPhone isi doresc acest lucru.

 

Sursa: CTECH

- Reclamă -