iPad mini cu ecran Retina este disponibil in ofertele a doi retaileri romani – iata preturile

0
369

iPad mini Retina Romana

iPad mini cu ecran Retina a fost introdus surprinzator pe piata in cursul zilei de marti, 12 noiembrie, compania Apple nespecificand pana in acest moment tarile in care produsul este disponibil pe cai oficiale. Pe atunci nu stiam sa va spun data exacta la care va fi lansata la noi in tara noua tableta Apple cu ecran de 7,9 inch si nici care vor fi preturile oficiale. Astazi, doi retaileri romani, Noumax si QuickMobile, si-au actualizat listele cu produse puse la vanzare adaugand noul iPad mini cu ecran Retina, care pare a fi in stocul amandurora.

Noumax este reseller autorizat de produse Apple si unul dintre cele doua service-uri romanesti autorizate de compania americana pentru a efectua reparatii produselor sale. Magazinul listeaza iPad mini cu ecran Retina la un pret de pornire de 1.900 lei in cazul versiuni Wi-Fi de 16 GB, pretul maxim fiind de 3.787 lei in cazul modelului Wi-F + Cellular cu stocare de 128 GB. Puteti vizualiza intreaga oferta de iPad mini cu ecran Retina accesand website-ul magazinului Noumax. Mai jos aveti toate preturile noului iPad mini la Noumax:

 • iPad mini cu ecran Retina Wi-Fi 16 GB – 1.900 lei
 • iPad mini cu ecran Retina Wi-Fi 32 GB – 2351 lei
 • iPad mini cu ecran Retina Wi-Fi 64 GB – 2785 lei
 • iPad mini cu ecran Retina Wi-Fi 128 GB – 3214 lei
 • iPad mini cu ecran Retina Wi-Fi + Cellular 16 GB – 2496 lei
 • iPad mini cu ecran Retina Wi-Fi + Cellular 32 GB – 2934 lei
 • iPad mini cu ecran Retina Wi-Fi + Cellular 64 GB – 3359 lei
 • iPad mini cu ecran Retina Wi-Fi + Cellular 128 GB – 3787 lei

QuickMobile, unul dintre retailerii romani care aduce in premiera produse ale Apple la noi in tara si care nu pare a fi reseller autorizat de produse ale companiei din Cupertino, a adaugat numai modelele Wi-Fi de iPad mini cu ecran Retina in oferta proprie. Preturile la QuickMobile sunt ceva mai mari decat la Noumax, iar o posibila explicatie ar fi ca produsul nu este adus pe cai oficiale in Romania, ci este cumparat de la diverse Apple Store-uri din Europa. Puteti vizualiza intreaga oferta de iPad mini cu ecran Retina a magazinului QuickMobile urmand acest link. Preturile noului iPad mini la Quick Mobile sunt urmatoarele:

 • iPad mini cu ecran Retina Wi-Fi 16 GB – 1.999 lei
 • iPad mini cu ecran Retina Wi-Fi 32 GB – 2.399 lei
 • iPad mini cu ecran Retina Wi-Fi 64 GB – 2899 lei

Dat fiind faptul ca iPad mini cu ecran Retina este disponibil in oferta magazinului Noumax, care, alaturi de iStyle, nu aduce produse ale Apple inainte ca acestea sa fie lansate de companie in tara noastra, este posibil ca Romania sa fi facut parte din primul val de lansari de iPad mini cu ecran Retina. Chiar si asa, cantitatile in care este disponibil noul iPad mini cu ecran Retina sunt extrem de reduse atat la noi in tara, cat si in tarile mai mari. In momentul in care noul iPad mini va fi disponibil si in oferta operatorului Orange Romania si a altor reselleri Apple autorizati, va voi anunta printr-un articol separat.

- Reclamă -