Facebook Messenger 3.0 pentru iPhone este disponibil in App Store, aduce posibilitatea de a trimite mesaje pe baza numerelor de telefon

0
736

Facebook Messenger

Facebook Messenger este aplicatia care a fost lansata de catre dezvoltatorii celei mai mari retele sociale de pe glob cu scopul de a le oferi utilizatorilor un mod mult mai simplu si rapid de a trimite mesaje prietenilor. la inceputul lunii octombrie aparuse un zvon care anunta lansarea unei versiuni complet modificate a aplicatiei Facebook Messenger pentru iPhone si iPod touch. Zvonul s-a adeverit in cursul diminetii zilei de astazi, cand cei de la Facebook au publicat in App Store versiunea 3.0 a aplicatiei Messenger. Noua versiune a aplicatiei aduce un design nou, cu estetica simplista a iOS 7, totul fiind acum centrat pe continut. Impreuna cu noul design al interfetei aplicatiei, Facebook Messenger aduce o noua pictograma, oarecum asemanatoare cu cea a aplicatiei Remote, aduce o navigatie prin tab-uri, care ne ofera un mod mai simplu de a accesa mesajele recente, agenda cu prieteni de pe Facebook si setarile aplicatiei si aduce sunete de notificari personalizate atunci cand suntem in interiorul aplicatiei. Chiar daca noul design este bine venit si se integreaza perfect in iOS 7, Facebook Messenger aduce o noutate si mai importanta. Mai exact, versiunea 3.0 a aplicatiei ne permite sa trimitem mesaje persoanelor pe care le avem in agenda telefonica, acesta fiind un mod mai simplu de a ne contacta prietenii gratuit, atat timp cat ei folosesc Facebook. Dupa ce veti face actualizarea la versiunea 3.0 a Facebook Messenger, aplicatia va solicita introducerea numarului dvs. de telefon si permisiunea de a accesa agenda telefonica, totul pentru ca dvs. sa puteti beneficia de noua functie. Alte noutati nementionate de catre Facebook pentru noua versiune a aplicatiei Messenger sunt navigarea in interiorul aplicatiei care se face acum pe baza gesturilor si afisarea utilizatorilor care sunt online intr-un anumit moment sau a celor care utilizeaza Facebook Messenger pe dispozitivele lor mobile.

Facebook Messenger 3.0

O alta mentiune importanta legata de versiunea 3.0 a aplicatiei Facebook Messenger este ca ea a fost in sfarsit integrata in aplicatia Facebook pentru iPhone si iPod touch, ceea ce inseamna ca, in momentul in care aveti instalat Facebook Messenger si doriti sa vizualizati lista cum mesaje sau sa trimiteti un mesaj nou unui prieten din interiorul aplicatiei Facebook, veti fi directionat automat catre aplicatia Facebook Messenger pentru a face toate lucrurile legate de mesaje. Desigur, aplicatia Facebook va va directiona catre Facebook Messenger, dar va oferi si posibilitatea de a reveni inapoi la ea prin simpla apasare a unui buton special de pe ecran. Conditia pentru ca cele doua aplicatii sa functioneze impreuna este sa descarcati noua versiune 6.7.2 a aplicatiei Facebook care a fost lansata in cursul noptii trecute pentru a rezolva o serie de probleme si pentru a include noua compatibilitate.

Pentru a face update la versiunea 3.0 a aplicatiei Facebook Messenger, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Facebook Messenger pentru iPhone si iPod touch – Gratuit – Descarca acum
- Reclamă -