Tim Cook: „Lansarea iPhone 5s si iPhone 5c a fost cea mai importanta lansare de iPhone de pana acum”. CEO-ul Apple ne vorbeste acum si despre iOS 7

0
105

Apple-October-2013-event-Tim-Cook-Apple-logo-001

Marea conferinta organizata de catre Apple in aceasta seara a inceput exact la ora la care a fost stabilita, 20:00 (ora Romaniei). La fel ca si la WWDC 2013, Apple a rulat la inceput clipul video „Dots” prin care spune cateva cuvinte despre companie.

Dupa rularea clipului, Tim Cook incepe sa vorbeasca despre iPhone-uri, citand cateva pasaje din unele recenzii facute de cele mai mari website-uri tehnologice. Cook ne aminteste in inceputul acestei conferinte de faptul ca nu mai putin de 9 milioane de iPhone-uri au fost vandute in weekend-ul lansarii, o informatie pe care o stim deja inca de acum cateva saptamani. Apple a pregatit inclusiv un clip video cu lansarea din magazinele sale a terminalelor iPhone 5s si iPhone 5c, pe care urmeaza sa il publice dupa conferinta.

Trecand de la iPhone-uri la iOS 7, Tim Cook ne spune ca la 5 zile dupa lansare, 200 de milioane de iOS device-uri rulau iOS 7, iar acum nu mai putin de 64% din dispozitive au instalata noua versiune a iOS. iTunes Radio, care a fost lansat odata cu iOS 7, are nu mai putin de 20 de milioane de utilizatori care asculta muzica de acolo si asta desi serviciul de streaming audio al Apple este disponibil numai in SUA.

App Store are acum peste 1 milion de aplicatii care au fost descarcate de peste 60 de miliarde de ori, Apple referindu-se numai la descarcarile unice. Dezvoltatorii de aplicatii au fost platiti pana acum de Apple cu 13 miliarde $.

- Reclamă -