Cum sa dezactivati accesul la Centrul de notificari din ecranul de blocare al iPhone și iPad – Tutorial

0
9063

iOS 7 vine cu o sumedenie de functii noi si utile, dar din pacate unele dintre ele afecteaza securitatea datelor noastre. Spre exemplu, Centrul de notificari poate fi acum accesat si din ecranul de blocare al dispozitivelor noastre cu iOS, ceea ce inseamna ca oricine pune mana pe iPhone-ul sau iPad-ul dvs. va putea sa va vada agenda zilei respective cu toate evenimentele din calendar si mementourile, precum si sa citeasca notificarile primite, deci sa vada cine v-a apelat, ce mesaje ati mai primit, s.a.m.d.

Desigur, accesarea Centrului de notificari din ecranul de blocare este extrem de convenabila pentru foarte multi dintre noi, dar mai ales pentru aceia care au setat un cod de acces. Din pacate, tocmai pentru cei care au setat codul de acces si care nu doresc ca ceea ce este stocat in terminalul lor sa poata fi accesat de oricine, aceasta este o problema destul de mare de securitate.

Asadar, in cazul in care nu doriti ca Centrul de notificari sa mai poata fi accesibil si din ecranul de blocare al iPhone-ului sau iPad-ului dvs., va trebui sa urmati pasii de mai jos:

  1. Deschideti aplicatia Configurari din ecranul de pornire al iOS device-ului dvs.;iOS 7 Home Screen iPhone
  2. Apasati pe Centru de notificari;Configurari iOS 7 sus
  3. In sectiunea Acces in ecranul blocat, comutați la poziția dezactivat (O/gri) butonul din dreptul Informații despre notificări.Centru de notificari configurari sus

Asta-i tot ce trebuie facut! Oricand doriti veti putea reveni la setarile anterioare sau le veti putea personaliza dupa cum doriti.

Ai și alte întrebări?

Dacă a rămas ceva neclar sau am omis vreun aspect, te rugăm să ne lași un comentariu mai jos în această pagină sau un mesaj pe forum.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.