Cum sa activati caroiajul in aplicatia Camera din iOS 7 pe iPhone si iPad – Tutorial

0
4649

Caroiaj activat Camera

Aplicatia Camera de pe iPhone si iPad vine de ceva timp cu optiunea numita „caroiaj” care nu doar ca ne permite sa facem poze drepte unor obiecte si sa le incadram corect in imagine, ci si sa ne asiguram ca vom inregistra cea mai interesanta si de calitate poza folosind iOS device-urile noastre. Practic, aceasta optiune caroiaj este asa-numita „ragula treimilor”, pe care orice fotograf profesionist sau amator o cunoaste. Daca pana acum puteam activa sau dezactiva caroiajul direct din interiorul aplicatiei Camera a iPhone si iPad, odata cu lansarea iOS 7 locul in care vom activa sau dezactiva optiunea s-a schimbat si nu mai este chiar atat de intuitiv. Daca ati cautat mult aceasta optiune si nu ati gasit-o, atunci urmati pasii de mai jos pentru a vedea cum puteti sa activati caroiajul in iOS 7:

  1. Deschideti aplicatia Configurari a iOS device-ului dvs.;iOS 7 Home Screen iPhone
  2. Derulati in jos pana la butonul Poze si Camera;Configurari store aplicatii jos sectiune iOS 7
  3. Derulati din nou pana in partea de jos a paginii deschise, iar in sectiunea Camera, veti vedea o singura optiune: Caroiaj. Comutati butonul din dreptul ei pe I (verde) pentru a o activa.Poze si camera sectiune configurari jos

Asta-i tot ce trebuie facut. Acum mergeti in aplicatia Camera si veti vedea ca regula treimilor a fost activata. Pentru a dezactiva caroiajul va trebui sa urmati din nou pasii de mai sus.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina.

- Reclamă -