Apple a lansat actualizari software pentru rezolva problemele cu autonomia bateriei pe MacBook Pro, MacBook Pro cu ecran Retina si MacBook Air

0
204

MacBook Air SMC 1.9

In cursul noptii trecute compania Apple a lansat doua actualizari software pentru toate modelele de MacBook pe care le comercializeaza in prezent. MacBook Air SMC Update 1.9, MacBook Pro SMC Update 1.2 si MacBook SMC Firmware Update 1.8 sunt denumirile actualizarilor software si acestea aduc cateva corecturi de probleme extrem de importante pentru posesorii de MacBook Air (modelele 2012 sau 2013), MacBook Pro cu ecran Retina modelele 2012 si, respectiv MacBook Pro modelul 2012. Actualizarile software promit sa rezolve probleme rare din cauza carora bateria nu mai functiona, sistemul nu mai recunostea bateria MacBook-ului, sau nu mai recunoastea bateria atunci cand mai ramanea sub un procent autonomie.

Desigur, actualizarile sunt recomandate pentru toti posesorii modelelor de MacBook Air, MacBook Pro cu ecran Retina si MacBook Pro mentionate mai sus. Puteti face actualizarile accesand fie sistemul Actualizare software al Mac-ului dvs. (recomandat), fie descarcandu-le de pe website-ul Apple (urmand linkurile de mai jos) si instalandu-le pe Mac-ul dvs.:

- Reclamă -