Apple incepe sa decoreze fatada cladirii care va gazdui conferinta de prezentare a iPad 5, iPad mini 2 si a noi Mac-uri (Imagini)

0
541

screen-shot-2013-10-18-at-12-39-46-pm

In cursul zilei de marti compania Apple a trimis primele invitatii jurnalistilor din intreaga lume pentru a lua parte la o conferinta importanta, promitand ca inca mai au multe de acoperit. Locatia aleasa de acestia este Centrul pentru Arte Yerba Buena situat in orasul american San Francisco, o cladire care a gazduit in trecut numeroase alte evenimente importante ale companiei americane. Astazi, cladirea care gazduieste evenimentul a inceput sa fie decorata de catre cei din Cupertino, un numar destul de mare de oameni lucrand sa aplice bannerele pe geamurile fatadei Centrului pentru Arte. Decoratiile alese de catre Apple pentru importantul eveniment din aceasta toamna sunt asemanatoare imaginii de pe invitatia la eveniment, avand un numar mare de frunze sub forma coditei marului prezent pe fiecare produs al Apple, anotimpul in mijlocul caruia ne aflam fiind in mod cert sursa de inspiratie.

Lucrarile de decorare a cladirii abia au inceput, dar in zilele viitoare urmeaza sa vedem si imaginile cu Centrul pentru Arte Yerba Buena decorat complet de compania din Cupertino.bw0l_bwcaaaprkg-jpg-largeimage1

imageUpdate: Am adaugat si mai multe imagini cu noua fatada a cladirii Yerba Buena. Asa cum se poate vedea mai jos, decoratiunile gandite de catre Apple au fost aplicate aproape pe toata fatada de sticla a Centrului pentru Arte:

img_4698 img_5289 screen-shot-2013-10-18-at-12-39-46-pm

 

Sursa: 9to5Mac

- Reclamă -