Where’s My Water? 2 a fost lansat in App Store de catre Disney

0
439

Where's My Water? 2 ecran de pornire

Where’s My Water? este un joc de tip puzzle care s-a bucurat de-a lungul timpului de o popularitate foarte mare in App Store-ul companiei Apple fiind cumparat de cateva zeci de milioane de utilizatori. Asa cum poate ca stiti deja, in prima versiune a jocului noi trebuia sa ghidam apa catre teava la care era conectat unul din cele trei personaje, cel mai cunoscut dintre ele fiind aligatorul Swampy pentru ca acestea sa poata face dus. Fizica apei si provocarile fiecarui nivel au facut utilizatorii si website-urile de specialitate sa aiba foarte multe pareri bune despre acest titlu, motiv pentru care a castigat si distinctia Game of the Year. Ei bine, cei de la Disney nu s-au oprit aici, iar in cursul saptamanii care imediat se incheie au lansat cea de-a doua versiune a jocului, Where’s My Water? 2, sub forma unei aplicatii noi pe care, cel mai important, utilizatorii o pot descarca gratuit din App Store.

Where's my water 2 gameplay

Principiul noului joc este acelasi ca si cel al primului, noi trebuind sa curatam mizeria care blocheaza teava de apa a aligatorilor in asa fel incat aceasta sa ajunga la ei. Noul titlu ne ofera pe cele trei personaje pe care le-am vazut si in prima versiune a jocului, Swampy, Allie si Cranky si, in functie de preferintele lor, noi va trebui sa ghidam apa proaspata sau apa purpurie catre teava la care sunt conectati pentru ca acestia sa poata face dusul mult asteptat. Desigur, nivelele nu sunt atat de simple precum ar parea , daca facem o singura greseala atunci cand curatam mizeria sau curatam mai mult decat trebuie, atunci vom pierde si va trebui sa reluam totul de la inceput. Cele trei ratuste sunt disponibile si in noul Where’s My Water? 2, iar noi va trebui sa le umplem pe fiecare in parte cu apa pentru a obtine un scor si mai mare. Cei de la Disney au adaugat in noua versiune a jocului si trei locatii noi in care va trebui sa ghidam apa catre cele trei personaje. Where’s My Water? 2 dispune de peste 100 de nivele noi, dar si un nou mod „Challenge” care ne ofera posibilitatea de a relua nivelele jucate in noi moduri. O alta noutate a Where’s My Water? 2 este faptul ca ne putem conecta la contul de Facebook pentru a vedea scorurile obtinute de prietenii noastri si pentru a fi mai motivati sa obtinem si mai multe puncte.

Where's My Water? 2 nivele

Where’s My Water? 2 este un Where’s My Water? imbunatatit care creste distractia, provocarile, ofera o grafica mai buna si o noua fizica a apei, iar ceea ce ii va determina pe cei mai multi sa descarce noul titlu este chiar disponibilitatea sa gratuita, spre deosebire de prima versiune a jocului care putea fi descarcata la pret minim din App Store, 0,89€. Desigur, Where’s My Water? 2 ofera in-app purchase-uri, asa ca ar fi bine sa aveti grija daca ii oferiti copilului dvs. iPad-ul sau iPhone-ul pentru a ajuta cei trei aligatori, deoarece veti putea ramane fara bani in cont (asta desigur numai daca i-ati spus parola Apple ID-ului sau ati introdus-o inainte de a ii oferi dispozitivul). La final va spun ca noul Where’S My Water? 2 a fost ales de catre Apple drept Editor’s Choice pentru saptamana aceasta in App Store.Nivel complet Where's My Water? 2

Where’s My Water? 2 este disponibil in App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad. Dimensiunea aplicatiei este de 41,7 MB.

  • Where’s My Water? 2 pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

 

- Reclamă -