Twitter 5.11 pentru iPhone si iPad – update este disponibil, aduce un design nou

0
143

Twitter

Twitter este populara retea sociala care permite tuturor utilizatorilor sa trimita scurte mesaje de 140 de caractere denumite „Tweet-uri”prin care sa isi exprime parerile, sa discute cu prietenii sau sa partajeze o noutate. Asa cum stiti cu totii, compania Apple a lansat in cursul noptii trecute iOS 7 pentru toti utilizatorii, iar Twitter a fost nevoita, fiind un serviciu integrat in iOS, sa adopte designul plat al noii versiuni a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod touch. Asadar, tot in cursul noptii trecute a fost lansata versiunea 5.11 a aplicatiei Twitter, aceasta aducand o singura noutate extrem de importanta. Mai exact, noua versiune aduce un design modificat aproape complet care elimina toate elementele de design specifice versiunilor vechi ale iOS si adopta designul plat si elegant al noului iOS 7. Cei de la Twitter mentioneaza ca in continuare aplicatia este disponibila si pentru iOS 6 si iOS 5, deci puteti sta fara griji chiar daca aveti un terminal de generatie anterioara care nu poate face update la noua versiune a iOS.

Pentru a face update la versiunea 5.11 a aplicatiei Twitter, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

 

Nu uitati ca ne puteti urmari pe Twitter la adresa @itutorialro pentru a fi la curent cu ultimele tutoriale, cu noutatile din lumea Apple si a aplicatiilor pentru iOS si Mac OS X.

- Reclamă -