iTunes 11.1 a fost lansat de Apple, aduce iTunes Radio, Genius Shuffle, Podcast Stations si suport pentru iOS 7

0
574

iTunes Radio

In urma cu cateva minute compania Apple a lansat o actualizare importanta pentru iTunes, aplicatia cu ajutorul careia utilizatorii pot asculta muzica, vizualiza filme, seriale, videoclipuri…, pot accesa toate magazinele virtuale ale companiei si isi pot administra toate dispozitivele cu iOS, ajungand la versiunea 11.1. Aflat in faza de testare de mai bine de o luna, iTunes 11.1 a fost lansat pentru toata lumea in cursul acestei seri si vine cu cateva noutati importante care va vor bucura. In primul rand, cei de la Apple mentioneaza suport pentru iTunes Radio, serviciul de streaming audio care a fost prezentat oficial in aceasta vara si care permite utilizatorilor sa descopere muzica noua gratie celor peste 250 de statii radio implicite sau sa isi creeze propriile statii pornind de la o melodie, un gen muzical sau un artist favorit. Din pacate, iTunes 11.1 un este disponibil in Romania, dar veti putea beneficia de acest serviciu daca aveti un Apple ID inregistrat in Statele Unite.iTunes 11.1

Separat de iTunes Radio, noua versiune a iTunes aduce Genius Shuffle, care este un mod magic de a asculta muzica, melodiile redate aleatoriu potrivindu-se foarte bine una cu cealalta, conform celor de la Apple. Statiile pentru podcasturi sunt si ele prezente in iTunes 11.1, utilizatorii avand acum posibilitatea de a crea statii personalizate cu podcasturile favorite care vor fi actualizate automat pentru a aduce noile episoade, acestea fiind sincronizate automat prin iCloud cu aplicatia Podcasturi pentru iPhone si iPad. iTunes 11.1 aduce suport si pentru iOS 7, utilizatorii trebuind sa descarce noua versiune a iTunes pentru a putea sa sincronizeze muzica, filmele, documentele si sa administreze aplicatiile de pe iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 7 instalat. Va reamintim ca puteti sa descarcati iOS 7 pe iPhone-ul, iPad-ul sau iPod touch-ul dvs.

iTunes 11.1 este disponibil atat pe Mac OS X, cat si pe PC-urile cu Windows OS. Puteti descarca noua versiune a iTunes facand clic pe butonul iTunes din bara de stare si selectand Cauta actualizari… (Search for updates). De asemenea, noua versiune a iTunes poate fi descarcata din Mac App Store sau de pe website-ul Apple, urmand acest link.

- Reclamă -