Apple a lansat iOS 7 pentru toti utilizatorii!

0
304
iOS 7

O veste foarte importanta pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod touch; iOS 7 a fost lansat de catre Apple! Asa cum ne-au promis inca de pe 10 septembrie, cand ne-au prezentat versiunea finala a iOS 7 si au oferit dezvoltatorilor posibilitatea de a o testa prin intermediul iOS 7 Gold Master, cei din Cupertino au facut publica noua versiune a iOS care va face toate iDevice-urile sa arate complet diferit. Toti utilizatorii care au un iPhone 4 sau mai nou, iPad 2 sau mai nou ori un iPod touch generatia 5 vor putea descarca noua versiune a iOS gratuit pe terminalele lor fie prin intermediul sistemului Actualizare software (OTA Update), fie prin intermediul programului iTunes, care poate fi instalat pe PC sau Mac. Inainte de a face update la noua versiune a iOS, va recomandam sa urmati sfaturile noastre disponibile in acest articol. Un tutorial care vă va ajuta sa faceti update la noua versiune a iOS va fi disponibil peste cateva minute, iar daca nu stiti cum sa faceti actualizarea sau sa configurati terminalul dupa ce ati descarcat iOS 7, asteptati pana atunci.

Update: Cum sa faceti update la iOS 7 prin OTA sau iTunes – Tutorial

iOS 7 este de departe cea mai radicala schimbare a iOS de pana acum, nicio aplicatie sau meniu nemaifiind la fel ca si cele din iOS 6, sau din alte versiuni anterioare ale iOS. Apple a regandit sistemul de multitasking, centrul de notificari, a introdus centrul de control (care ne permite sa modificam rapid cateva configurari de sistem printr-o simpla glisare), a modificat radical toate aplicatiile native si a implementat cateva functii noi pentru acestea. Sistemul de partajare AirDrop a fost introdus de catre Apple in noul iOS 7 si ne va permite sa distribuim prietenilor poze, pagini web, documente, notite si multe altele prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi sau Bluetooth. Siri a fost si ea imbunatatita in iOS 7, cei de la Apple modificand complet interfata asistentului, oferindu-i noi voci mai umane si invatand-o sa caute pe Twitter, Wikipedia sau Bing. O alta noutate pe care o aduce iOS 7 este iTunes Radio, noul serviciu de streaming audio al celor de la Apple oferind utilizatorilor posibilitatea sa isi creeze propriile statii radio in functie de genul muzical, melodia, albumul sau artistul preferat. Mai multe detalii despre toate noutatile le care le aduce iOS 7 aveti in articolul de mai jos:

 

Asadar, ce parere aveti despre noul iOS 7, acum dupa ce a fost lansat si l-ati putut descarca pe propriul dvs. iOS device?

- Reclamă -