Facebook 6.5 pentru iPhone si iPad – update este disponibil in App Store, aduce un design complet modificat

0
76

IMG_1710

Facebook a lansat o actualizare extrem de importanta pentru aplicatia oficiala din App Store in cursul noptii trecute, implementand cateva noutati importante. Pentru inceput, aplicatia are un look complet modificat, noul design fiind creat special pentru noul iOS 7 pe care Apple l-a lansat oficial in cursul noptii trecute pentru toti utilizatorii. Separat de noul design mult mai simplu al aplicatiei Facebook, versiunea 6.5 muta meniul aplicatiei din partea laterala stanga in partea de jos, acum putand accesa mult mai usor News Feed-ul, cererile de prietenie, mesajele, notificarile si alte configurari apasand pe unul dintre cele 5 butoane situate in partea de jos a ecranului. Datorita aceleiasi schimbari, butonul cautare este situat acum in partea stanga sus a ecranului si va trebui sa apasati pe el pentru a putea cauta orice doriti pe celebra retea sociala. Facebook 6.5 este acum tradus si in limbile ceha, finlandeza, poloneza, suedeza si chineza traditionala, iar la final noua versiune a aplicatiei aduce cateva corecturi de probleme.

Pentru a face update la versiunea 6.5 a aplicatiei Facebook, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

 

Nu uitati ca puteti da un like paginii noastre Tutoriale pentru iOS si OS X pentru a fi la curent cu ultimele tutoriale, cu noutatile din lumea Apple si a aplicatiilor pentru iPhone, iPad si Mac!

- Reclamă -