Cum sa activati sau sa dezactivati actualizarea automata a aplicatiilor pe iPhone si iPad in iOS 7 – Tutorial

0
7773

Descarcari App Store updates iOS7

Daca ati instalat iOS 7 pe iPhone sau iPad, cu siguranta ati fost intrebat, atunci cand ati deschis App Store-ul pentru prima data, daca doriti ca aplicatiile sa fie actualizate automat. iOS 7 aduce actualizarea automata a aplicatiilor din App Store, ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa accesati in mod regulat magazinul virtual de aplicatii pentru a verifica daca sunteti la zi cu toate aplicatiile instalate pe iOS device-ul dvs. In functie de ce ati ales atunci cand ati fost intrebat, este posibil sa va fi razgandit dupa cateva zile si sa doriti acum ca aplicatiile sa nu mai fie actualizate automat sau, dimpotriva, sa fie actualizate fara ca dvs. sa mai fiti nevoit sa aveti grija lor. O problema a descarcarilor automate este ca, uneori, dezvoltatorii de aplicatii creeaza versiuni ale acestora pe care le publica in App Store, dar la scurt timp descopera ca nu sunt compatibile cu o anumita versiune a iOS si ca se inchid subit in anumite situatii, recomandand utilizatorilor sa nu le descarce pana cand nu vor fi compatibile cu versiunea iOS pe care o au instalata pe dispozitivul lor. Pe de alta parte, avantajul descarcarilor automate este ca vom avea tot timpul ultima versiune a aplicatiilor instalata pe dispozitivul noastru si ca aceasta va fi descarcata la scurt timp dupa ce a fost publicata in App Store, asta, desigur, numai daca suntem conectati la o retea Wi-Fi.

In cazul in care doriti sa activati sau sa dezactivati descarcarile automate pe iOS device-ul dvs., urmati pasii de mai jos:

  1. Deschideti aplicatia Configurari din ecranul de pornire al iOS device-ului dvs.;iOS 7 Home Screen iPhone
  2. Derulati in jos pana la butonul iTunes & App Store;Configurari store aplicatii jos sectiune iOS 7
  3. In sectiunea Descarcari automate, comutati butonul din dreptul Actualizari pe OFF/O sau pe ON/I, in functie de preferinte.iTunes si App Store setari descarcari automate jos

Acum aplicatiile vor fi actualizate automat, daca ati ales acest lucru, ceea ce inseamna ca nu veti mai avrea grija actualizarii lor sau, dimpotriva, nu vor mai fi actualizate automat, ceea ce inseamna ca va trebui sa accesati App Store si sa le actualizati manual, exact cum faceati in iOS 6, de exemplu.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina.

- Reclamă -