Apple a lansat iOS 7.0.2 pentru toti utilizatorii!

0
251

iOS 7.0.2

In urma cu cateva momente compania Apple a lansat iOS 7.0.2 pentru toti cei care detin un iPhone 4 (sau mai nou), iPad 2 (sau mai nou) sau iPod touch generatia 5. Noua versiune a iOS este o versiune lansata de urgenta cu scopul de a corecta problemele de securitate cu care venea prima versiune a iOS 7. Mai exact, iOS 7.0.2 corecteaza problemele care puteau permite ocolirea codului de acces din ecranul de blocare si reintroduce tastatura greceasca drept optiune pentru introducerea codului de acces. Este recomandat sa faceti update la noua versiune a iOS, mai ales daca aveti iOS 7 instalat pe terminalul dvs., deoarece sunt corectate probleme de securitate destul de grave care v-ar putea afecta. Actualizarea este disponibila prin intermediul sistemului Actualizare software al iPhone, iPad sau iPod touch (OTA Update) sau prin intermediul iTunes. Trebuie mentionat ca, in cazul in care sunteti dezvoltator si aveti iOS 7 Gold Master instalat pe iOS device-ul dvs., puteti face update la iOS 7.0.2 si prin intermediul OTA Update.

iOS 7 a fost lansat saptamana miercurea trecuta de catre Apple, generand un interes extrem de mare din partea utilizatorilor. Daca va intrebati de ce aceasta versiune nu se numeste iOS 7.0.1, ei bine aceasta a fost lansata de catre Apple la numai cateva ore dupa ce a fost lansat iOS 7 si era destinat numai posesorilor de iPhone 5s si iPhone 5c.

Pentru a vedea tot ce aduce nou iOS 7, accesati acest link. Pentru a face update la noua versiune a iOS, va trebui sa urmati primii 9 pasi din tutorialul mentionat mai jos (indiferent de metoda aleasa), daca faceti update de la iOS 7, sau toti pasii, in cazul in care faceti update de la o versiune a iOS anterioara iOS 7:

- Reclamă -