Tech Talks 2013 vor fi organizate de catre Apple in 6 orase de pe glob

0
75

Tech Talks 2013

Anual compania Apple organizeaza Worldwide Developers Conference (WWDC), o serie de conferinte in care dezvoltatorii de aplicatii din intreaga lume pot plati pentru a participa la acestea, pentru a vedea noile versiuni ale sistemelor de operare pentru Mac si iPhone, iPad sau iPod touch, dar si pentru a invata cum sa implementeze noile functii in creatiile lor. WWDC genereaza un interes extrem de mare din partea dezvoltatorilor, mai ales ca Apple pune la dispozitie cateva mii de bilete. Anul acesta, de exemplu, biletele la marele eveniment s-au epuizat in cateva zeci de secunde si asta in pofida faptului ca un singur bilet costa cateva mii de dolari. Desigur, mult mai multi dezvoltatori ar fi dorit sa fie prezenti la WWDC, motiv pentru care, la fel ca si in fiecare an, compania din Cupertino organizeaza iOS 7 Tech Talks, o serie de conferinte prin care angajati foarte bine pregatiti vor invata dezvoltatorii cum sa construiasca aplicatii si jocuri de succes pentru iOS 7.

La fel ca si anul trecut, Tech Talks au loc in 6 orase de pe glob, San Francisco, New York, Tokyo, Shanghai, Berlin si Londra. In mod surprinzator, Apple va organiza doua evenimente separate pengtru fiecare oras in parte, unul destinat dezvoltarii aplicatiilor si unul dedicat dezvoltarii jocului. Discutiile vor fi legate de noile API-uri din iOS 7, angajatii companiei din Cupertino urmand sa incurajeze dezvoltatorii sa implementeze noile tehnologii cu care vine cea de-a saptea versiune majora a sistemului de operare pentru iPhone, ipad si iPod touch.

Conferintele vor avea loc in lunile octombrie, noiembrie si decembrie, datele calendaristice fiind diferite in functie de locatie. Dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS vor putea sa trimita intentia de a participa la Tech Talks 2013 pana pe data de 27 septembrie, adica pana maine, desigur numai in cazul in care doresc sa participe la conferinte. Daca sunteti dezvoltator de aplicatii si doriti sa participati la conferinte intr-unul din orasele mentionate mai sus, atunci puteti trimite cererea accesand acest link, unde veti putea vedea si mai multe detalii legate de Tech Talks.

 

Sursa: Apple

- Reclamă -