Apple a lansat iCloud Control Panel 3.0 pentru utilizatorii de Windows

0
596

iCloud Control Panel 3.0

iCloud Control Panel este un program pe care cei de la Apple l-au lansat atat pe Mac OS X, cat si pe Windows OS cu scopul de a oferi utilizatorilor celor doua sisteme de operare posibilitatea de a avea sincronizate cu computerul lor toate datele din iCloud, dar si pentru a-si administra mai bine conturile iCloud. Practic iCloud Control Panel ne ofera exact aceleasi lucruri pe care ni le ofera si pagina iCloud din configurarile iOS device-urilor noastre, numai de aici putand sa activam sau sa dezactivam sincronizarea anumitor aplicatii cu iCloud.

Apple a lansat iOS 7 pentru toate iPhone-urile, iPad-urile si iPod-urile touch compatibile si la scurt timp dupa au lansat si versiunea 3.0 a iCloud Control Panel pentru Windows, o versiune care aduce o noutate extrem de importanta pentru posesorii de PC-uri. Mai exact, acum browserele Internet Explorer, Firefox si Google Firefox vor primi extensii pe care le veti putea descarca gratuit si cu ajutorul carora veti putea sincroniza paginile web favorite (bookmark-urile) intre PC-ul dvs. si aplicatia Safari de pe iPhone, iPad si Mac. O alta noutate a acestei versiuni a Control Panel este designul complet modificat pe care Control Panel-ul pentru Mac nu l-a primit inca.

Desigur, posesorii de Mac aveau demult noutatea legata de paginile web favorite, iar acum si cei care au Windows OS se vor putea bucura de o sincronizare mai buna intre PC-ul lor si iOS device-ul favorit. Cu ajutorul iCloud Control Panel vor fi sincronizate cu PC-ul dvs. fluxurile foto, contactele si calendarele stocate in iCloud.

Pentru a descarca noua versiune a iCloud Control Panel va trebui sa urmati acest link. Pentru a descarca extensiile Favorite iCloud pe Google Chrome va trebui sa urmati acest link, iar pentru Firefox, acest link.

- Reclamă -